این فصل به بررسی منظر مقررات مالی و حاکمیت مؤسسات مالی در آفریقا می پردازد. در این فصل به بررسی کارآیی اصلاحات احتیاطی که در طول سالها انجام شده اند ، با ذکر موفقیت ها ، شکست ها ، توصیه های سیاست و مسیرهای آینده پرداخته شده است. در این فصل همچنین به بررسی نقش مقررات و دولت در افزایش یا محدود کردن شمول مالی می پردازیم. در این فصل آمده است که آفریقا طی دهه گذشته اقدامات چشمگیری در بهبود چارچوب نظارتی و مدیریت بخش مالی خود داشته است. این امر منجر به بهبود ثبات ، عمق مالی و شمول مالی شده است. نتایج نشان می دهد که مقررات با هدف بهبود ثبات بخش مالی همیشه منجر به افزایش درج مالی نمی شود ، در حالی که مقررات بهبود کارایی ، حاکمیت و رفتار بازار منجر به بهبود گنجاندن مالی می شود. با این وجود ، تعدادی از ضعف ها در منظر نظارتی بخش مالی در آفریقا وجود دارد. اینها شامل ظرفیت نظارت ضعیف ، قدرت اجرای محدود و عدم پشتوانه سیاسی و همچنین سیاسی کردن انتصاب تنظیم کننده ها است. علاوه بر این ، بسیاری از مقامات نظارتی فاقد استقلال لازم برای تنظیم صحیح در آفریقا هستند.
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
ضروریات تحقق سال رونق تولید
ماه اردیبهشت تبدیل خلاقیت ها و ایده های شما دانشجویان و کارآفرینان به نوآوری و محصولات تولیدی با شعار با ارائه ایده های خلاق و نوآور در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی دست در دست هم برای استقلال هر چه بیشتر کشورمان بکوشیم
شرکت کوروش صنعت هخامنش آماده دریافت ایده های خلاق شما در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی و مطالعه در این زمینه توسط کارشناسان در منوی مربوط به خدمات کارآفرینان و تولیدکنندگان
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.