در این مقاله داده های به دست آمده از یافته های مربوط به هونگ کونگ ، به عنوان بخشی از مطالعه دوم شهروندی IEA ، تجزیه و تحلیل می شود. از آنجا که این نظرسنجی دو سال پس از بازگشت هنگ کنگ به چین انجام شد ، این یافته ها بیانگر مفاهیم و نگرش نسبت به شهروندی در بین دانشجویان هنگ کنگ اندکی پس از تغییر حاکمیت است. این مطالعه نشان می دهد که هنگ کنگ از دو جنبه شهروندی بالاترین رتبه را دارد: دانش مدنی و نگرش نسبت به مهاجران. نگرشها نسبت به ملت ، حمایت از حقوق سیاسی زنان ، اعتماد به شرکت در مدرسه و فضای کلاس کلاس باز ، پایین ترین میزان در هنگ کنگ است. علاوه بر این ، دانشجویان هنگ کنگ بیشتر نگران انتخابات و آزادی بیان هستند ، اما کمترین علاقه به احزاب سیاسی دارند. آنها بیشتر به موضوعات شهروندی مرتبط با اجتماعی علاقه دارند و سعی می کنند از سیاست های درگیری و فعالانه خودداری کنند. این نشان می دهد که دانشجویان هنگ کنگ نگران مسائل شهروندی و سیاست هستند. بسیار دانشمند هستند و اگرچه به جامعه نیز نگران هستند ، از تقابل طرفداری نمی کنند. این تا حدودی منعکس کننده فرهنگ چینی است و تا حدودی بیانگر این است که سرکوب زدایی بیش از ۱۹۹۷ ادامه دارد.
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
ضروریات تحقق سال رونق تولید
ماه اردیبهشت تبدیل خلاقیت ها و ایده های شما دانشجویان و کارآفرینان به نوآوری و محصولات تولیدی با شعار با ارائه ایده های خلاق و نوآور در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی دست در دست هم برای استقلال هر چه بیشتر کشورمان بکوشیم
شرکت کوروش صنعت هخامنش آماده دریافت ایده های خلاق شما در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی و مطالعه در این زمینه توسط کارشناسان در منوی مربوط به خدمات کارآفرینان و تولیدکنندگان
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.