miRNA های گیاهی ، گروهی از ۱۹ تا ۲۴ نانولوله RNA غیر کد کننده از غذاهای گیاهی ، اخیراً مشخص شد که دارای اثرات سیستم ایمنی و تغذیه ای بر بدن و پستانداران و بدن است. با این حال ، چگونگی زنده ماندن miRNA ها در محیط گوارشی (GI) و چگونگی جذب miRNA های پایدار ، که پایه و اساس عملکردهای بیولوژیکی خود را فراهم می کند ، کشف نشده است. در اینجا ، ما از پایداری شش miRNA های گیاهی معمولی در محیط های شبیه سازی شده معده و روده و مکانیسم های جذب سلولهای Caco-2 بررسی کردیم. نتایج نشان داد که miRNA ها می توانند با غلظت خاصی از محیط زیست زنده بمانند. مخلوط مواد تشکیل دهنده مواد غذایی باعث افزایش پایداری miRNA های گیاه در شرایط معده می شود ، در حالی که اصلاح ۲′-O-methyl از miRNA های موجود در آب روده محافظت می کند. پایداری miRNA ها در محیط بسیار متفاوت است و مربوط به ساختارهای ثانویه آنها است. miRNA های گیاه پایدار می توانند توسط سلولهای Caco-2 از طریق آندوسیتوز کلاترین و کاولولین واسطه جذب شوند. جذب miRNA ها به توالی وابسته بود ، که توسط NACh و TLR9 ، دو گیرنده معمولی روی غشای سلولی تسهیل شد. نتایج نشان می دهد که برخی از miRNA های گیاهان در محیط تقلید GI پایدار هستند و می توانند توسط سلولهای Caco-2 جذب شوند و این امر زمینه ساز پتانسیل اثرات تنظیم پادشاهی آنهاست.