مؤسسات عالی حسابرسی ستون مهمی در مدیریت و مدیریت منابع دولت است ، به ویژه برای کنترل فساد. کشورهای آفریقایی فرانکوفون اینها را از قدرت استعماری سابق خود یعنی فرانسه به ارث برده اند اما نقش و عملکرد آنها محدود است. این مقاله استدلال می کند که این بخشی از میراث تجربه استعماری آنها است. این دفتر از اتاق حساب های بنین ، موسسه عالی حسابرسی کشور ، با استفاده از لنزهای اکه (۱۹۷۵) از دو بخش عمومی و نظریه مشروعیت ، تحقیق می کند. با این وجود ، تئوری اکه برای گنجاندن تغییرات مؤثر بر حکمرانی پس از استقلال بنیامین ، باید گسترش یابد. غیرقانونی بودن مقامات سیاسی ، مورد پذیرش بخش اعظم جامعه بنین ، این نهاد را تا حد زیادی در کنترل فساد ناکارآمد کرد. با این وجود ، سازمان های جامعه مدنی ، اهدا کنندگان و بانک جهانی و صندوق بین المللی پول سعی در جبران این امر داشته اند. سیاستمداران و مقامات دولتی با درگیر سازگاری نمادین برای تحقق انتظارات ذینفعان واکنش نشان دادند. یک مؤسسه حسابرسی جداگانه – بازرس کل امور خارجه – تحت نظارت رئیس جمهور تنها برای به دست آوردن مشروعیت خارجی و حفظ پشتیبانی بودجه اهدا کنندگان تأسیس شد ، در حالی که فساد مداوم و افزایش فقر ادامه دارد. موسسات حسابرسی بنین تبدیل به جعبه های خالی شده اند که بعضی اوقات به جای کنترل فساد ، تسهیل می شوند.
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
ضروریات تحقق سال رونق تولید
ماه اردیبهشت تبدیل خلاقیت ها و ایده های شما دانشجویان و کارآفرینان به نوآوری و محصولات تولیدی با شعار با ارائه ایده های خلاق و نوآور در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی دست در دست هم برای استقلال هر چه بیشتر کشورمان بکوشیم
شرکت کوروش صنعت هخامنش آماده دریافت ایده های خلاق شما در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی و مطالعه در این زمینه توسط کارشناسان در منوی مربوط به خدمات کارآفرینان و تولیدکنندگان
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.