صنایع غذایی و آشامیدنی یکی از پرانرژی ترین صنایع آب است. بنابراین ، یک مدیریت موثر و کارآمد در آب ، بر اساس شاخص های مرتبط با اکوسیستم ، بسیار مهم است. در این مطالعه ارتباط بین شاخص هایی که مدیریت پایدار آب را به عنوان زیر گروه مدیریت اکوسیستم و عملکرد عمومی اجتماعی شرکت ها در شرکت ها مورد بررسی قرار داده اند ، بررسی شده است. این مطالعه به بررسی اینکه شاخص های اکوسیستم آب در صنعت مواد غذایی و آشامیدنی برای ارزیابی مدیریت ریسک آب شرکت ها استفاده می شود ، می پردازد. ثانیا ، ما رابطه بین مدیریت ریسک آب شرکت و عملکرد کلی اجتماعی شرکت را تحلیل کردیم. براساس تحلیل ۶۱ شرکت در بخش مواد غذایی و آشامیدنی ، نتایج ما نشان می دهد که بیشترین شاخص ها وابستگی عملیاتی به آب شیرین ، تغییر در آبرسانی ، استفاده از آب در تاسیسات ، همکاری با جوامع و خطرات آب برای کشاورزی بوده است. ورودی ها شاخص های خطاب به یک دیدگاه درونی مانند تأثیرات بر جوامع کمتر مورد استفاده قرار می گرفت. علاوه بر این ، ما دریافتیم که عملکرد اجتماعی شرکت های بزرگ ، که توسط شاخص های MSCI KLD-ESG اندازه گیری می شود ، پیش بینی کننده خوبی برای استفاده آنها از شاخص های آب است. نتیجه می گیریم که بنگاه های نمونه برای فعالیت های مدیریت آب خود رویکرد بیرونی را دنبال می کنند و اینکه مدیریت آب بخش مهمی از فعالیت های مسئولیت اجتماعی شرکت ها در این بخش است زیرا عملکرد تجاری بنگاه های غذایی و آشامیدنی با مدیریت آب آنها در هم تنیده است. فعالیت ها.