زمینه
تعداد کاهش تولد مردان در چندین کشور صنعتی گزارش شده است. گزارش های قبلی نشان داده اند که قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی خاص ممکن است بر رابطه جنسی ثانویه (SSR) تأثیر بگذارد. ما ارتباط بین مواجهه شغلی پدرانه در برابر مواد شیمیایی و SSR فرزندان خود را با استفاده از مطالعات محیط زیست و کودکان ژاپن (JECS) ، یک مطالعه کوهورت در مقیاس بزرگ ارزیابی کردیم.
مواد و روش ها
اطلاعات مربوط به مواجهه شغلی پدرانه با عوامل مختلف و سایر متغیرها با استفاده از پرسشنامه خود اداره به شرکای شرکت کنندگان زن باردار که در JECS ثبت نام کرده بودند جمع آوری شد. پس از تنظیم برای مخالفان احتمالی ، از مدلهای رگرسیون پواسون اصلاح شده چند متغیره برای ارزیابی ارتباط بین مواجهه شغلی پدرانه و SSR فرزندانشان استفاده شد. این مطالعه در ثبت نام کارآزمایی بالینی UMIN با شماره UMIN000030786 به ثبت رسیده است.
یافته ها
مطالعه JECS داده های مربوط به ۱۰۳ ۰۶۲ حاملگی ، ۱۰۴ ۰۶۵ جنین و ۵۱ ۸۹۸ شریک زندگی زنان باردار را گردآوری کرد. در میان ۵۰ ۲۸۳ کودک با اطلاعات مربوط به مواجهه شغلی پدرانه ، ۲۵ ۶۵۷ نفر مرد و ۲۴ ۶۲۶ زن بودند. نسبت پسرانی که پدرانشان بطور منظم در معرض حشره کش ها قرار داشتند ۰ · ۴۴۵ نفر (مرد ، ۲۹۳ نفر = زن ، زن ، ۳۶۶ نفر = ؛ ۹۵٪ CI 0 · ۴۰۶-۰ · ۴۸۳) بود که پایین تر از نسبت پسرانی بود که پدران در معرض حشره کش ها قرار نگرفتند. پس از تنظیم عوامل مخدوش کننده ، مواجهه منظم شغلی پدرانه در برابر حشره کش ها (تعدیل خطر نسبی ۰ · ۸۶ ، ۹۵٪ CI 0 · ۷۸–۰ · ۹۶) و ضد عفونی کننده های پزشکی (۰ · ۹۵، ۰ · ۹۰–۱ · ۰۰) به طور قابل توجهی همراه بودند. SSR های پایین تر در بین فرزندانشان در مقایسه با فرزندان پدرانی که در معرض این مواد نیستند.
تفسیر
در حال کاهش نسبت پسرها به احتمال زیاد به دلیل پدرانی است که در محیطهایی کار می کنند که در معرض مواد شیمیایی قرار دارند. ارتباط بین کیفیت منی فقیر و سطح هورمونهای تولید مثل و تیروئید نیاز به بررسی دارد.