با افزایش نفوذ منابع تجدید پذیر و وسایل نقلیه الکتریکی (EV) بر روی شبکه های توزیع ، یکی از مواردی که ممکن است طراحان و ذینفعان سیستم ها را دچار مشکل کند ، ماهیت احتمالی قدرت خروجی این عناصر است. در مقاله حاضر سعی شده است ظرفیت و مکان های کاندیدای نصب منبع تجدید پذیر ، ایستگاه های شارژ سریع (FCS) و سوئیچ های برق مشخص شود به گونه ای که کل شبکه را می توان به صورت چند میکرو شبکه متصل به هم وصل کرد. (MGs) در این راستا ، برای بررسی عدم اطمینان در مورد منابع تجدید پذیر ، بار و FCS در کار حاضر ، از روش مونت کارلو ، مدل UETAM و نظریه صف بندی برای تولید سناریوهای عدم قطعیت استفاده شده است. کارکردهای عینی که برای حل این مشکل در نظر گرفته شده بود شامل کارکردهای فنی ، اقتصادی و محیطی بود. سرانجام ، بهره وری از روش پیشنهادی در یک سیستم IEEE 33 اتوبوس و شبکه ترافیکی مربوط به آن Sioux Falls مورد بررسی قرار گرفت. پس از اجرای برنامه شرح داده شده برای طراحی شبکه ، هزینه Energy Not Supply (ENS) در شبکه ۵۸۰٫۳ $ و هزینه کل در مقایسه با الگوریتم های دیگر به کمترین مقدار رسیده است. به طور کلی ، نتایج بدست آمده پس از جمع آوری با استفاده از روش احتمالی خنثی خطر ، حاکی از کاهش چشمگیر هزینه های سیستم و همچنین بهبود وضعیت فنی شبکه پس از استفاده از روش پیشنهادی است.
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
ضروریات تحقق سال رونق تولید
ماه اردیبهشت تبدیل خلاقیت ها و ایده های شما دانشجویان و کارآفرینان به نوآوری و محصولات تولیدی با شعار با ارائه ایده های خلاق و نوآور در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی دست در دست هم برای استقلال هر چه بیشتر کشورمان بکوشیم
شرکت کوروش صنعت هخامنش آماده دریافت ایده های خلاق شما در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی و مطالعه در این زمینه توسط کارشناسان در منوی مربوط به خدمات کارآفرینان و تولیدکنندگان
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.