افزایش حجم ضایعات مواد غذایی باعث عدم استفاده از منابع نامناسب می شود و منجر به تخریب محیط زیست تا حدی می شود. اگرچه تحقیقات قبلی فرآیندهای مقرون به صرفه ای را برای تصفیه پسماند مواد غذایی ایجاد کرده است ، اما اهمیت منابع جاسازی شده در زباله های مواد غذایی ، به ویژه فسفر غیر قابل تعویض و تهی کننده ، نادیده گرفته شده است. این مقاله با در نظر گرفتن مصرف در خانه و خارج از خانه ، میزان ضایعات مواد غذایی در چین را در سطح استان کمیت می کند ، جایی که فاکتور از دست دادن فسفر حاصل از تجزیه و تحلیل جریان مواد برای تخمین از دست دادن فسفر در طول زنجیره تأمین مواد غذایی استفاده می شود. نتایج بدست آمده حاوی اطلاعات معنی داری در مورد حجم و ترکیب زباله های مواد غذایی ، و همچنین تأثیر آن بر منابع فسفر و محیط زیست در سطح استان است. این محاسبه تأیید کرد که زباله های مواد غذایی در جدول در سال ۲۰۱۵ ۵۳٫۷ میلیون تن بود ، در حالی که فسفر تعبیه شده ۸۶۳۰۰ تن بود. از دست دادن فسفر خارج از جدول پس از آن در امتداد زنجیره تأمین مواد غذایی دوباره محاسبه شد ، از بین رفتن کل فسفر ۴۲۴٫۴۰۰ تن ، که معادل ۱۶٫۴٪ از کل کودهای فسفات معدنی کل در چین بود. با توجه به اهمیت چین در چرخه جهانی مواد غذایی ، مدیریت مؤثر فسفر در امتداد زنجیره تأمین مواد غذایی ، به حداقل رساندن زباله های مواد غذایی روی میز و بازیابی فسفر ، برای بستن چرخه فعلی عدم توازن فسفر توصیه می شود.