در این مقاله با استفاده از نگارش نگاری در مناطق آزاد در هندوستان و بنگلادش ، به بررسی روابط چند جانبه و در عین حال پایدار بین شهروندی ، ترک و مقاومت پرداخته شده است. به دنبال پارتیشن در سال ۱۹۴۷ ، تابعیت ساکنان این منطقه مانند سایر شهروندان هندی یا بنگلادشی با بی اعتنایی به این واقعیت های فرامرزی منطقه ، به تصویب رسید. این مقاله نشان می دهد که ساکنان محاصره نشده در “شکاف شهروندی” ، تفاوت بین حقوق و مزایای شهروندی زندگی نمی کنند ، بلکه آنها بدون هیچگونه حقوق شهروندی زندگی می کردند. زندگی در این انسدادها بسیار پیچیده بود و تجارب موجود در آنکلاوها ، سودمندی شهروندی را به عنوان یک چارچوب جهانی تجزیه و تحلیل برای افرادی که به عنوان شهروند رتبه بندی می شوند ، اما هرگز از آن برخوردار نیستند ، به چالش می کشد. در این زمینه ، ترکیبی از مفهوم سازی معکوس مانند شهروندی و مفهوم سازی آگامبن از ترک نه تنها اجازه می دهد تا به این ابعاد تجربیات زندگی شده پرداخته شود و مورد بررسی قرار گیرد ، بلکه به جنبه زمانی شهروندی که در سیاست دخیل است نیز متمرکز می شود. سرانجام ، این مقاله خواستار گسترش توجه به مطالعه تجربی در مورد شیوه های روزمره شهروندی و تجربیات در سراسر جهان برای گسترش و تشدید ادبیات شهروندی است.
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
ضروریات تحقق سال رونق تولید
ماه اردیبهشت تبدیل خلاقیت ها و ایده های شما دانشجویان و کارآفرینان به نوآوری و محصولات تولیدی با شعار با ارائه ایده های خلاق و نوآور در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی دست در دست هم برای استقلال هر چه بیشتر کشورمان بکوشیم
شرکت کوروش صنعت هخامنش آماده دریافت ایده های خلاق شما در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی و مطالعه در این زمینه توسط کارشناسان در منوی مربوط به خدمات کارآفرینان و تولیدکنندگان
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.