در این مقاله زمینه اقتصادی و اجتماعی که در آن سیاستهای محیطی و احساسات زیست محیطی با مطالعه تجربی رابطه با محیط انواع سرمایه داری به وجود می آید ، مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. ارتباط و تعامل رابطه با محیط با دیگر روابط مهم اجتماعی ، به عنوان مثال روابط سرمایه و سرمایه ، مورد مطالعه و بحث قرار می گیرد. برای دستیابی به این هدف ، من از تئوری تنظیم و تنظیم چارچوب تحلیلی آن با ابعاد محیطی صریح استفاده می کنم. سپس من یک تجربی تجربی از تنوع سرمایه داری معاصر از جمله رابطه اجتماعی با محیط برای نمونه سی و هفت کشور OECD و BRICS انجام می دهم. پنج نوع سرمایه داری شناسایی شده است: قاره شمالی قاره اروپا ، اروپای جنوبی-مرکزی ، آنگلوساکسون و اقیانوس آرام ، کشورهای نوظهور و دو غول. نتیجه اصلی مکاتبات بین روابط اجتماعی با محیط زیست است که دارای مواضع اجتماعی-سیاسی مستعد محیط زیست و شدت منابع طبیعی داخلی پایین تر با روابط سرمایه کار – کارگر ، دولتهای رفاه گرا و گشودگی در اختیار تامین کنندگان خارجی است. با این حال ، نتایج نشان می دهد که کشورهایی که بیشترین میزان محیط زیست مستعد هستند نیز کشورهایی هستند که بیشترین تأثیر را بر محیط زیست خود جابجا کرده اند و تأیید می کنند که سرمایه داری جهانی یک سیستم زیست محیطی نیست. پیامدهای این الگوی برای یک انتقال اجتماعی-زیست محیطی بحث شده است.
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
ضروریات تحقق سال رونق تولید
ماه اردیبهشت تبدیل خلاقیت ها و ایده های شما دانشجویان و کارآفرینان به نوآوری و محصولات تولیدی با شعار با ارائه ایده های خلاق و نوآور در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی دست در دست هم برای استقلال هر چه بیشتر کشورمان بکوشیم
شرکت کوروش صنعت هخامنش آماده دریافت ایده های خلاق شما در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی و مطالعه در این زمینه توسط کارشناسان در منوی مربوط به خدمات کارآفرینان و تولیدکنندگان
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.