MAP می تواند ماندگاری محصولات را حفظ کرده و از این طریق تلفات مواد غذایی را کاهش دهد. با این حال ، مزایای MAP برای کاهش تلفات به ویژه در رابطه با شیوه های زنجیره پس از برداشت به خوبی اندازه گیری نشده است. این مقاله یک رویکرد نوآورانه ، در تقاطع بین حوزه های مهندسی غذا ، علوم اجتماعی و علوم انسانی و علوم رایانه را برای تعیین کمیت سود واقعی استفاده از MAP در زنجیره بعد از برداشت توت فرنگی تازه پیشنهاد می کند. برای در نظر گرفتن تنوع شرایط ذخیره سازی پس از برداشت و روشهای مصرف کننده در کاهش تلفات مواد غذایی ، ۱۳۲ سناریو برای ذخیره توت فرنگی تازه با یک مدل عددی مورد بررسی قرار گرفت و به عنوان ورودی برای محاسبه تلفات ناشی از زنجیره پس از برداشت به عنوان تابعی از محصول مورد استفاده قرار گرفت. زوال. با توجه به احتمال وقوع هر سناریو و شیوه های مصرف کننده ، استفاده از MAP به جای بسته بندی های کلان سوراخ تجاری ، به طور متوسط ​​منجر به کاهش ۱۷ درصدی ضرر می شود. کاهش تلفات کم است زیرا ۵۰٪ از مصرف کنندگان قبل از اینکه میوه را داخل یخچال قرار دهند ، بسته بندی را باز می کنند و مزیت MAP را قبل از مصرف میوه مختل می کنند. اگر همه مصرف کنندگان توت فرنگی را در یخچال نگه داشته و MAP را سالم نگه دارند ، ضررها تا ۷۴ درصد کاهش می یابد.