زمینه
حدود یک در ده مادر افسردگی پس از زایمان (PPD) در ژاپن را تجربه می کند. اگرچه عوامل خطر فردی و اجتماعی افسردگی گزارش شده است ، اما مطالعات کمی بر ویژگیهای محیطی محله انجام شده است. در این مطالعه ، ارتباط بین ویژگیهای محیطی محله و علائم PPD در بین زنان ژاپنی بررسی شده است.

مواد و روش ها
از پرسشنامه ای شامل زنانی که در سال ۲۰۱۲ از معاینه بهداشتی ۳- یا ۴ ماهه در شهر ناگویا ، ژاپن شرکت کرده بودند ، استفاده شد. علائم PPD با استفاده از مقیاس افسردگی پس از تولد ادینبورگ (EPDS) مورد بررسی قرار گرفت. از آنجا که مکان های محله ای که مادران پس از زایمان اغلب از آن بازدید می کنند ، ما با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی ، میزان دسترسی به فروشگاه های مواد غذایی ، مراکز اجتماعات و asobiba (زمین بازی برای کودکان) را در واحد محلات مسکونی اندازه گیری کردیم. تجزیه و تحلیل چند طبقه ای بر روی ۲۹۲۸ نفر در ۳۸۸ منطقه مدرسه که با استفاده از نرم افزار Stata 15.1 واقع شده اند ، انجام شد.

نتایج
مادرانی که در همسایگی با تعداد بیشتری آسوبیبا زندگی می کنند ، نمره EPDS پایین تری دارند ، حتی پس از تعدیل عوامل فردی (B: -0.12 ، ۹۵٪ CI: -0.24 ، -۰٫۰۱) و تعدیل اضافی برای سایر عوامل محیطی محله (B: -0.14 ، ۹۵٪ CI: -0.27 ، -۰٫۰۲).

محدودیت
طراحی مقطعی ما برای جلب استنتاج علّی محدودیت دارد. در مورد ارزیابی علائم PPD ، هیچ تشخیصی صورت نگرفته است. علاوه بر این ، ما در مورد دسترسی به حمل و نقل و مکان دقیق مسکونی پاسخ دهندگان نظرسنجی اطلاعاتی نداریم.

نتیجه
یافته های ما حاکی است که در دسترس بودن آسوبیبا در جامعه تأثیر محافظتی بر علائم PPD دارد. تهیه آسوبیبا بیشتر در محله برای مادران جدید ممکن است یک راهکار پیشگیرانه برای علائم PPD باشد.