در این مطالعه مقدماتی ، تأثیر اطلاعات نمره بازرسی بر رفتار مصرف کننده ارزیابی شده است. نظریه انگیزه محافظت برای بررسی اهداف رفتاری مصرف کننده ناشی از اطلاعات ایمنی مواد غذایی ارائه شده در پرسشنامه استفاده شد. پرسشنامه برای سنجش احتمال درک مصرف کنندگان از تغییر رفتار براساس تئوری انگیزه محافظت پس از خواندن اطلاعات مربوط به ایمنی مواد غذایی در رستوران در قالب گزارش های بازرسی ایجاد شده است. خلبان نشان داد که متدولوژی مورد استفاده برای جمع آوری داده ها صحیح است. در حالی که تعداد پاسخ دهندگان برای نشان دادن اهمیت بسیار اندک بودند ، چندین روند مهم ذکر شد. یکی از مهمترین یافته ها این بود که هزینه مقرون به صرفه برای انتخاب یک رستوران جایگزین با تعداد تخلفات افزایش یافت.
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
ضروریات تحقق سال رونق تولید
ماه اردیبهشت تبدیل خلاقیت ها و ایده های شما دانشجویان و کارآفرینان به نوآوری و محصولات تولیدی با شعار با ارائه ایده های خلاق و نوآور در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی دست در دست هم برای استقلال هر چه بیشتر کشورمان بکوشیم
شرکت کوروش صنعت هخامنش آماده دریافت ایده های خلاق شما در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی و مطالعه در این زمینه توسط کارشناسان در منوی مربوط به خدمات کارآفرینان و تولیدکنندگان
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.