اهداف
به منظور بررسی میزان تأثیر کارکنان پرستار بر کاهش میزان مرگ و میر نوزادان در کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD).

مواد و روش ها
از روش آماری تجزیه و تحلیل داده های پانلی برای بررسی امکان ارتباط بین تعداد تراکم پرستاران به ازای هر ۱۰۰۰ جمعیت و میزان مرگ و میر نوزادان ، نوزادان و پری ناتال (IMR ، NMR و PMR) در هر ۱۰۰۰ تولد استفاده شد. مشاهدات ۳۵ کشور OECD در بازه زمانی ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۶ جمع آوری شده است.

نتایج
ارتباط معنی داری بین پرسنل پرستار و IMR ، NMR و PMR وجود داشت. یعنی افزایش ۱٪ در سطح پرسنل پرستار ، IMR ، NMR و PMR را به ترتیب ۰٫۹۸٪ ، ۹۷/۰٪ و ۹۶/۰٪ کاهش داد. علاوه بر این ، نقش خدمات مرتبط با پرستاری در کاهش میانگین میزان مرگ و میر در نوزادان در بالاترین سطح در اسلوونی (۵۰/۵)) ، سوئد (۳۴/۳،) ، ایسلند (۵۲/۵) ، جمهوری چک (۸۱/۱ −) ، ژاپن مورد بررسی قرار گرفت. (۶ − ۶۴)) و فنلاند (۶/۱۴ −). علاوه بر این ، اگر رابطه فعلی بین سطح کارمندان پرستار و میزان مرگ و میر در نوزادان با کمبود پرستاری مختل شود (به عنوان مثال در جمهوری اسلواکی و اسرائیل) ، آنگاه حدود ۱۷ سال طول می کشد تا میزان مرگ و میر کاهش یابد و دوباره به تعادل قبلی بازگردد.

نتیجه گیری
درصد بالاتری از تراکم پرستاران در هر ۱۰۰۰ نفر با پایین بودن میزان مرگ و میر در نوزادان همراه است. علاوه بر این ، خدمات مرتبط با پرستاری اسلوونی ، سوئد ، ایسلند ، جمهوری چک ، ژاپن و فنلاند با بیشترین تأثیر در ارتقاء سطح سلامتی نوزادان می تواند الگوی خوبی برای سایر کشورهای توسعه یافته در زمینه مراقبت های بهداشتی مادر و کودک باشد.