این مقاله یک مدل تعادل عمومی قابل محاسبه پویا (مدل CGE پویا) برای ارزیابی تأثیر در کاهش انتشار کربن و مه زدن با سناریوهای مختلف تنظیم نرخ مالیات منابع زغال سنگ ایجاد می کند. نتایج نشان می دهد: به طور کلی ، اصلاح مالیات در منابع زغال سنگ می تواند برای افزایش انتشار CO2 و منافع زیست محیطی از زمان طولانی تر منجر شود ، اما تأثیرات با سه نوع طراحی سیاستی که ۲٪ ، ۵٪ و ۱۰ هستند متفاوت است. ٪ به ترتیب. افزایش مالیات بر منابع زغال سنگ مانع از مصرف منابع ، بهبود بهره وری در استفاده از منابع و انتشار گازهای گلخانه ای می شود. در همین حال ، اجرای سیاست جبران ارزش منابع نقش مثبت تری در بهبود کیفیت محیط دارد. در مقایسه با تأثیر نرخ مالیات ۲٪ و ۱۰٪ ، ۵٪ مالیات بر ارزش افزوده یک انتخاب مناسب و مؤثر برای کاهش انتشار CO2 و PM2.5 و PM10 و بهبود رفاه محیط زیست است. بنابراین برخی از پیشنهادات به شرح زیر است: ۱) لازم است نرخ مالیات بر منابع زغال سنگ به درستی و علمی انتخاب شود. ۲) تلفیق سیاست جبران منابع در گروه مالیات بر منابع و همچنین شفاف سازی بیشتر فرم استانداردهای جبران منابع. ۳) توجه بیشتر به هماهنگی سیاست منابع؛ ۴) منابع مهم معدنی ، منابع جنگلی باید در سیاست مالیات بر منابع درج شوند.
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
ضروریات تحقق سال رونق تولید
ماه اردیبهشت تبدیل خلاقیت ها و ایده های شما دانشجویان و کارآفرینان به نوآوری و محصولات تولیدی با شعار با ارائه ایده های خلاق و نوآور در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی دست در دست هم برای استقلال هر چه بیشتر کشورمان بکوشیم
شرکت کوروش صنعت هخامنش آماده دریافت ایده های خلاق شما در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی و مطالعه در این زمینه توسط کارشناسان در منوی مربوط به خدمات کارآفرینان و تولیدکنندگان
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.