Emojis می تواند مورد استفاده قرار گیرد برای کشف احساسات ناشی از مواد غذایی به منظور ارائه اطلاعاتی که می تواند از تصمیم گیریهای مربوط به توسعه محصول و بازاریابی پشتیبانی کند. این مطالعه با هدف ارزیابی میزان پذیرش مصرف کنندگان ، خرید و پاسخ عاطفی به نوشیدنی های شیر ، با و بدون کفیر افزوده شده ، قبل و بعد از اطلاع مصرف کنندگان از ترکیب محصولات (۰٪ ، ۱۵٪ ، ۳۰٪ و ۵۰٪ متر در متر) v) و ادعاهای بهداشتی نسبت به کفیر (به ترتیب آزمایشهای کور و آگاهانه). پاسخ های عاطفی با استفاده از ایموجی ها در یک پرسشنامه RATA مورد بررسی قرار گرفت تا اهمیت درک شده از ایموجی های انتخاب شده کمیت داده شود. در آزمایش آگاهانه ، درک مصرف کنندگان از ویژگیهای حسی نوشیدنی های شیر ، مانند درک آنها از طعم اسیدی در نوشیدنی های کفیر اضافه شده تغییر کرده است. به طور کلی ، شرکت کنندگان بعد از اینکه از مزایای سلامتی آن مطلع شدند ، نمرات پذیرش و خرید را به میزان قابل توجهی بالاتر از نوشیدنی های کفیر نسبت دادند. علاوه بر این ، ابراز احساسات مثبت افزایش یافته است که شرکت کنندگان در معرض محرک های مرتبط با مزایای سلامتی کفیر (۱۵ / ، ۳۰ and و ۵۰ m m / V) ، در حالی که بیان منفی احساسات کاهش یافته است. اطلاعات ارائه شده از کوفییر تغییر یافته ارزش و برانگیختگی در افراد ، و می توان گفت که به ۳۰٪ کفیر می تواند بدون به خطر انداختن پذیرش حسی آن به ماست اضافه شود. بنابراین ، مزایای سلامتی به تنهایی نمی تواند پذیرش محصول را بهبود ببخشد ، زیرا شرکت کنندگان افزودن ۵۰٪ کوفر علاوه بر طعم دادن در طی آزمایش کور ، ناخوشایند است. نوشیدنی های مخلوط ممکن است جایگزینی برای نوشیدنی های پروبیوتیکی برای مصرف کننده هایی که شیر کفیر را دوست ندارند ، ارائه دهند ، اما می خواهند آن را در رژیم های غذایی خود قرار دهند. در این مقاله پیامدهای مورد علاقه و قصد خرید و نحوه پیوند آنها با احساسات نیز مورد بحث قرار گرفته است.