زمینه
داده های محدودی در مورد تسهیل کنندگان و موانع اجرای سیستم های الکترونیکی برای مدیریت دارو در بیمارستان ها وجود دارد. در حالی که بسیاری از مطالعات طرفدار استفاده از سیستم در بهبود ایمنی و کارآیی بیماران در خدمات درمانی هستند ، میزان پذیرش آنها در عمل کند بوده است.
هدف، واقعگرایانه
بررسی اشیاء ذینفعان کلیدی نسبت به تسهیل کنندگان و موانع اجرای سیستم های تجویز الکترونیکی ، سیستم های داروسازی رباتیک و سیستم های خودکار ذخیره سازی و بازیابی دارو در بیمارستان های عمومی با استفاده از تئوری فرآیند عادی سازی به عنوان یک چارچوب نظری.
مواد و روش ها
مصاحبه های فردی به صورت نیمه حضوری در سه بیمارستان دولتی در ایرلند با ۲۳ شرکت کننده رضایت بخش انجام شد: نه پرستار. چهار داروساز؛ دو تکنسین داروخانه؛ شش پزشک؛ و دو مدیر فناوری اطلاعات.
نتایج
افزایش ایمنی و کارآیی بیمار در ارائه خدمات درمانی به عنوان تسهیل کننده اصلی اجرای سیستم و همچنین نیاز به قهرمانان بالینی و تیم اجرایی چند نظم و انضباط برای ارتقاء تعامل و مشارکت شناختی پدید آمده است. موانع اصلی شامل آموزش ناکافی و پشتیبانی سازمانی و نیاز به سهولت و اطمینان در استفاده از سیستم برای دستیابی به اقدامات جمعی است.
نتیجه گیری
بسیاری از مضامین که به طور بالقوه قابل انتقال به سایر تنظیمات ملی هستند شناسایی شده اند و پایه شواهد را گسترش می دهند. این امر به سازمانهای مختلف در سراسر جهان کمک می کند تا برنامه ریزی بهتری برای اجرای سیستمهای eHealth مرتبط با دارو داشته باشند.