این مطالعه قرار گرفتن در معرض سر و صدا برای کارگران کافی شاپ CGS در منطقه عرب را بررسی می کند. این تحقیق با شناسایی سطوح نویز تولید شده توسط دستگاههای سنگ زنی قهوه ، تعیین میزان تأثیرات احتمالی سر و صدا روی کارگران ، مقایسه مقادیر اندازه گیری شده با مقادیر قرار گرفتن در معرض توصیه شده محلی و بین المللی و تعیین توصیه هایی برای بهتر کار کردن در محیط داخلی انجام شده است. شرایط کاری و تنظیمات محیط داخلی از نظر میزان سر و صدا برای ۱۰۰ کارگر در ۱۳ CGS ، در امان اردن به عنوان یک مطالعه موردی ارزیابی شد. اندازه گیری قرار گرفتن در معرض سر و صدا در سایت انجام شد ، و مقادیر عمل محاسبه و با استانداردهای محلی و بین المللی مقایسه شد. نتایج نشان داد که کارگرانی که به طور مداوم برای مدت طولانی کار می کنند در معرض خطر بیشتری برای قرار گرفتن در معرض سر و صدای بیش از مقادیر بالای عملکرد هستند. متوسط ​​میانگین مواجهه با سر و صدای شخصی برای کارگران در CGS 86dB (A) بود. از ۸۲ تا ۸۹dB (A). مشکلات ارتباطی ، دلخوری ، بهره وری کم ، احساس خستگی ، بی تاب و شکایات از دست دادن شنوایی به ثبت رسیده است. زمان Reverberation (RT) در هر CGS اندازه گیری شد. رابطه بین RT ، نویز محیط و خصوصیات فضا “مواد اتمام داخلی” تشخیص داده شد. در نتیجه ، نتایج حاصل از این مطالعه نشان می دهد که خطرات سلامتی و ایمنی ناشی از قرار گرفتن در معرض طولانی مدت در معرض سر و صدای دستگاه های سنگ زنی قهوه ماده فوری است که نیاز به بررسی های بیشتر دارد. تنظیم قوانین و مقررات و همچنین معرفی قوانین و مقررات جدید به عنوان اقدامات پیشگیرانه در برابر مسائل منفی بهداشتی و ایمنی مرتبط با این حرفه بسیار توصیه می شود.