اثرات تغییرات آب و هوا بر خشکسالی آب سبز و فعالیت اقتصادی مرتبط با آن می تواند با پیش بینی های آینده آب و هوا ، مدل های هیدرولوژیکی که شاخص های خشکسالی را براساس رطوبت قابل اعتماد خاک پیش بینی می کنند ، و روابط تاریخی بین شاخص های خشکسالی و تأثیرات بخش کشاورزی را شبیه سازی کنند. این مطالعه تأثیرات احتمالی تغییرات آب و هوا را در خشکسالی کشاورزی آینده و شرایط اقتصادی در یک منطقه روستایی و یک کنگره شهری در ویرجینیا شمالی (VA) مقایسه کرده است. مدل تخریب متغیر ظرفیت (VIC) برای برآورد شاخص رطوبت خاک (SSI) ، که سپس با داده های اقلیمی تاریخی و آینده برای تولید پیش بینی SSI استفاده می شود ، اعمال می شود. اثرات اقتصادی تغییرات SSI در آینده از تجزیه و تحلیل رگرسیون خطی رابطه تاریخی بین مقادیر میانگین SSI سالانه و ارزش تولید محصولات کشاورزی برای یک دوره هفت ساله استنباط می شود. این دو ناحیه به دلیل نزدیکی جغرافیایی با تغییرات درجه حرارت و بارش در آینده روبرو هستند ، اما رطوبت خاک ، تولید محصولات کشاورزی و واکنشهای گسترده اقتصاد به تغییرات آب و هوایی به دلیل تفاوت در کاربری اراضی و ساختار اقتصادی تفاوت چشمگیری دارند. در منطقه روستایی بیشتر ، میانگین میزان وقوع خشکسالی ۳۸٪ افزایش می یابد ، در حالیکه در منطقه شهری بیشتر این افزایش تنها ۱۵٪ است. به طور مشابه ، ارزش افزوده بخش کشاورزی در سطح اقتصاد بین ۱۷ تا ۲۲ درصد در منطقه روستایی و بین ۱ تا ۵ درصد در منطقه شهری کاهش می یابد. برای درک تأثیرات انطباق در بخش های کشاورزی و سایر بخش های اقتصادی در مناطق روستایی و شهری ، مطالعات بیشتری لازم است. تحقیقات بیشتری باید با استفاده از خشکسالی های آبی انجام شود که تأثیر بسزایی در تبیین تأثیر اقتصادی خشکسالی ها دارند.