در این مقاله پیش بینی هایی برای برداشت و مصرف آب برای تولید برق در هند تا سال ۲۰۵۰ ارائه شده است. بر اساس نتایج حاصل از پنج تیم مدل سازی اقتصادی ، این مقاله به بررسی پیامدهای رشد اقتصادی ، سیاست های خنک کننده نیروگاه ها و کاهش انتشار CO2 بر روی آب می پردازد. برداشت و مصرف. برای درک چگونگی دستیابی به روشهای مختلف مدل سازی نتایج متفاوتی برای تعامل انرژی و آب حاصل می کند ، پنج تیم از مفروضات هماهنگ در مورد رشد اقتصادی و جمعیت ، توزیع نیروگاهها توسط فن آوریهای خنک کننده و برداشتها و شدت مصرف استفاده کردند. مطالعه چند مدل نتایج محکم در مورد پیامدهای متفاوت اما بالقوه مکمل سیاست های فن آوری خنک کننده و تلاش برای کاهش انتشار CO2 را ارائه می دهد. پیامدهای آب در کاهش انتشار CO2 به روش بحرانی بستگی دارد. تمرکز روی انرژی بادی و خورشیدی باعث کاهش مصرف و برداشت می شود ، تمرکز بر انرژی هسته ای هر دو افزایش می یابد ، و تمرکز بر روی نیروی برق آبی می تواند تلفات مصرفی را از طریق تبخیر افزایش دهد. سیاست هایی که به طور خاص روی آب خنک کننده متمرکز شده اند می توانند دارای تأثیرات مهم و مکمل باشند.
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
ضروریات تحقق سال رونق تولید
ماه اردیبهشت تبدیل خلاقیت ها و ایده های شما دانشجویان و کارآفرینان به نوآوری و محصولات تولیدی با شعار با ارائه ایده های خلاق و نوآور در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی دست در دست هم برای استقلال هر چه بیشتر کشورمان بکوشیم
شرکت کوروش صنعت هخامنش آماده دریافت ایده های خلاق شما در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی و مطالعه در این زمینه توسط کارشناسان در منوی مربوط به خدمات کارآفرینان و تولیدکنندگان
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.