هدف از این تحقیق ، تجزیه و تحلیل این است که آیا می توان گردشگری گاسترومونیک را به عنوان یک شکل تکمیل گردشگری برای جزایر اندامان و نیکوبار در نظر گرفت. علاوه بر این ، این مطالعه به تجزیه و تحلیل ویژگی های گردشگر بازدید از جزایر و دیدگاه آنها در مورد gastronomy در این جزایر می پردازد. روش تحقیق شامل صد و بیست و شش مسافر در سفر خود به جزایر آندامان بود که پرسشنامه نظرسنجی خودگردان را تکمیل می کردند. پرسشنامه ها با استفاده از روش های انتقادی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند و یافته ها نشان داد که توزیع فراوانی در خصوص خصوصیات نمونه و درک آنها از گردشگری گاسترومومی در جزایر انجام شده است. علاوه بر این ، نگرشی جامع به وضعیت gastronomy در جزایر وجود دارد ، مجموعه ای دیگر از پرسشنامه ها بین بازیگران صنعت گردشگری توزیع شد. در مجموع یکصد و هشت نفر از صنعتگران جهانگردی برداشت خود را از توسعه گردشگری معده در جزایر بیان کردند. نتایج نشان می دهد که گردشگری gastronomic می تواند به صورت موثری به عنوان راهی برای تکمیل گردشگری در جزایر اندامان و نیکوبار شکل بگیرد. در این تحقیق سعی شده است تا به عنوان روش توسعه مقصد مقصد گردشگری ، دیدگاه هایی در مورد جنبه های گاسترومومی ارائه شود. علاوه بر این ، این مطالعه می تواند یکی از تلاش های پیشگام در نشان دادن چگونگی تکمیل معده از توسعه صنعت گردشگری در جزایر آندامان و نیکوبار باشد.