این مطالعه به بررسی چگونگی پاسخگویی نوع (فرآیند یا نتیجه) و چارچوب علی ناشی از فرآیندهای جستجوی اطلاعات و کیفیت تصمیم گیری می پردازد. با استفاده از ادبیات پاسخگویی و نظریه استدلال علی ، پیش بینی می کنیم که پاسخگویی فرایند تلاش های جستجوی اطلاعات را تحریک می کند و کیفیت تصمیم گیری را ارتقا می بخشد. علاوه بر این ، ما فرض می کنیم که استفاده از زنجیره علی باعث افزایش تمرکز روی نشانه های مربوطه می شود و تلاش و جستجوی کیفیت و کیفیت تصمیم گیری را تحت پاسخگویی به نتیجه افزایش می دهد. در مقابل ، ما استدلال می کنیم که استفاده از زنجیره ای علّی تحت مسئولیت پذیری فرآیند ، تلاش های جستجو را کاهش می دهد و باعث افزایش مشابه در کیفیت تصمیم گیری نمی شود. ما یک آزمایش ردیابی چشم را انجام می دهیم که در آن شرکت کنندگان پس از مشاهده داده های عملکرد کارت امتیازی متعادل قبلی ، میزان بودجه یک پروژه ارزش آفرینی را تصمیم می گیرند. نتایج ما مطابق انتظارات ما است و نشان می دهد که نوع پاسخگویی و چارچوب علی باعث تعامل می شود. در نتیجه پاسخگویی نتیجه ، دستیابی به یک زنجیره علیت برای دستیابی به کیفیت تصمیم گیری مهم است. با این وجود ، وقتی مسئولیت پذیری فرآیند به کار می رود ، تأمین زنجیره ای علّی ، تلاش جستجوی اطلاعات را کاهش می دهد و تصمیم گیری را بهبود نمی بخشد. ما در مورد پیامدهای مهم یافته های خود برای تحقیقات و عملکرد حسابداری مدیریت بحث می کنیم.
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
ضروریات تحقق سال رونق تولید
ماه اردیبهشت تبدیل خلاقیت ها و ایده های شما دانشجویان و کارآفرینان به نوآوری و محصولات تولیدی با شعار با ارائه ایده های خلاق و نوآور در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی دست در دست هم برای استقلال هر چه بیشتر کشورمان بکوشیم
شرکت کوروش صنعت هخامنش آماده دریافت ایده های خلاق شما در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی و مطالعه در این زمینه توسط کارشناسان در منوی مربوط به خدمات کارآفرینان و تولیدکنندگان
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.