در این مقاله نقش یارانه های عمومی در بهره وری کشاورزی در اسپانیا با استفاده از روش تحلیل پوششی داده ها (DEA) و پس از آن با رگرسیون غیرپارامتری راندمان به عوامل خاص مزرعه (اندازه اقتصادی ، رفتارهای سازگار با محیط زیست و جنبه های منطقه ای) بررسی شده است. تجزیه و تحلیل تجربی نشان می دهد که اگرچه درجه بالاتری از پرداخت مستقیم بر کارآیی مزرعه تأثیر منفی می گذارد ، اما این یارانه ها به عنوان یک انگیزه برای رفتار دوستانه محیط زیست توسط کشاورزان به منظور بهبود بهره وری تولیدی تبدیل می شوند. به نوبه خود ، این گزاره منجر به توجه دقیق ریشه های محصولات کشاورزی متناسب با هدف اتحادیه اروپا برای کشاورزی بیشتر در بازار می شود. سپس ، یک چارچوب مفهومی به منظور ارائه یک مدل چند لایه برای حمایت از طراحی یک برنامه تجاری سبز بر اساس غذاهای کاربردی ارائه شده است. این مطالعه همچنین به بررسی روند تولید-تولید-مصرف غذاهای کاربردی می پردازد ، که شامل نه تنها انتقال دانش از خواص سالم این محصولات بلکه نقش چند برابر زنان روستایی به عنوان تولیدکننده ، مربی / مشاور و خریدار این مواد غذایی است. جایگاه زنان روستایی در کل فرایندهای غذایی عملکردی نتایج مربوط به ایجاد مزیت رقابتی خود را به عنوان کارآفرینان محلی نشان می دهد. نقاط اهرم تدوین استراتژیک مدلهای تجاری سبز به دنبال روش نقشه برداری از منظر پویا تقویت شد: اتحاد با تأمین کنندگان دانش (محققان) ، شناسایی با گروه های مرجع آنها (سرمایه گذاران ، مشتریان) و مدیریت سرمایه فکری (ساختاری ، انسانی) ، رابطه ای) سرانجام ، یافته ها نشان می دهد که زنان روستایی نسبت به دیگران بهتر هستند تا مشاغل مبتنی بر غذاهای کاربردی را از یک فرمول طاقچه ایجاد کنند.