مصرف کنندگان مشتاق هستند که در رستوران های قومی غذای اصیل و فرهنگ معتبری را تجربه کنند. علاوه بر پیشینه های تأیید شده صحت درک شده مانند ویژگی های غذایی و ویژگی های مربوط به محیط زیست ، مطالعات صحت رستوران اخیراً به بررسی تأثیر عوامل اجتماعی رستوران های قومی مانند کارمندان و سایر مشتریان بر درک اصالت مشتری پرداخته است. . با استفاده از تئوری سازگاری ، مطالعه حاضر گامی به جلوتر می برد تا مشخص شود که سازگاری در ظواهر قومی کارکنان ، ظهور قومی سایر مشتریان و مضامین رستوران قومی و همچنین دانش مشتریان از غذاهای قومی ، بر مشتریان تأثیر می گذارد. ادراک اصالت. این مطالعه پیشنهاداتی را به رستورانهای قومی ارائه می دهد تا اصالت درک شده و اهداف رفتاری مشتری را افزایش دهند.
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
ضروریات تحقق سال رونق تولید
ماه اردیبهشت تبدیل خلاقیت ها و ایده های شما دانشجویان و کارآفرینان به نوآوری و محصولات تولیدی با شعار با ارائه ایده های خلاق و نوآور در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی دست در دست هم برای استقلال هر چه بیشتر کشورمان بکوشیم
شرکت کوروش صنعت هخامنش آماده دریافت ایده های خلاق شما در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی و مطالعه در این زمینه توسط کارشناسان در منوی مربوط به خدمات کارآفرینان و تولیدکنندگان
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.