مشارکتهای دولتی و خصوصی موضوعی است که مورد علاقه مستمر محققان حسابداری قرار دارد. با این حال ، هنوز هم برخی از مطالعات در مرحله بعد از اجرای PPP ها وجود دارد. به طور خاص ، حتی اگر محققان از PPP ها به دلیل افزایش سود شرکای خصوصی به هزینه های بخش دولتی و شهروندان انتقاد کرده اند ، آنها به ندرت مباحث عمومی را مورد بررسی قرار داده اند که به موجب آن مشروعیت سود سازمانهای PPP از نظر اجتماعی مورد اختلاف و بحث قرار می گیرد. هدف از این مقاله ، با بررسی ساخت و سازهای حواس (مشروعیت) در ارائه خدمات عمومی و خصوصی ، روشنایی در فرآیندهای سودآوری (de) است. این فرایندها در مورد Tallinn Water ، یک شرکت آب دولتی-خصوصی استونی مورد بررسی قرار می گیرد. یافته های ما نشان می دهد که مباحث اصلی مورد بحث پیرامون سؤالات زیر مطرح شده است: سود طبیعی برای یک انحصار دولتی و خصوصی چیست؟ چه کسی یا قدرت نهایی در چنین مواردی چیست؟ رفتار اخلاقی مناسب برای چنین شرکتی چیست؟ یافته های ما همچنین حاکی از آن است که حتی قیمت های نسبتاً مناسب و سطح کارایی بالا نیز برای ایجاد مشروعیت برای سازمانی که سعی در کسب سود بیش از حد از فراهم آوردن چیزی را دارد که عموماً به عنوان یک حق بشر در نظر گرفته می شود ، کافی نیست.
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
ضروریات تحقق سال رونق تولید
ماه اردیبهشت تبدیل خلاقیت ها و ایده های شما دانشجویان و کارآفرینان به نوآوری و محصولات تولیدی با شعار با ارائه ایده های خلاق و نوآور در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی دست در دست هم برای استقلال هر چه بیشتر کشورمان بکوشیم
شرکت کوروش صنعت هخامنش آماده دریافت ایده های خلاق شما در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی و مطالعه در این زمینه توسط کارشناسان در منوی مربوط به خدمات کارآفرینان و تولیدکنندگان
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.