صنعت دام و به ویژه تولید گوشت گاو به عنوان منبع مهمی از انتشار گازهای گلخانه ای (GHG) مرتبط با تغییرات آب و هوایی شناخته شده است. پیچیدگی سیستم های گوشت گاو به این معنی است که استراتژی های مناسب برای کاهش میزان GHG به شرایط محلی بستگی دارد ، که نیاز به شناسایی نقاط ورودی دارد. با استفاده از اسکاتلند به عنوان یک مطالعه موردی ، در اینجا ما یک مدل شبیه سازی زیست-اقتصادی و یک ابزار ردپای کربن در سطح مزرعه را برای بررسی تأثیرات زیست محیطی طیف وسیعی از سناریوهای تولید گوشت گاو ، و تبادلات تجاری ایجاد شده بین کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و افزایش سودآوری مزرعه ترکیب می کنیم. برای اندازه گیری تأثیر زیست محیطی مدت زمان اتمام ، نوع و انتخاب جنسیت سیستمهای پرواربندی گاو ، میزان انتشار گازهای گلخانه ای به پنج دسته تقسیم می شود: (۱) زمین و محصولات زراعی ، (۲) انتشار روده ، (۳) کود ، (۴) خوراک و ملافه ، و (۵) سوخت و برق. نتایج نشان می دهد که سیستم های با مدت زمان کوتاه تر فشرده تر کمترین میزان اثرات زیست محیطی را نسبت به تمام سیستم های مورد بررسی دارند. با این حال ، مدت زمان متوسط ​​(یعنی ۱۸ تا ۲۴ ماه) سیستم های تولید گوشت گاو مبتنی بر مرتع در اسکاتلند برای دستیابی به تعادل بین بازده مالی و عملکرد محیطی پیدا شد.