در حال حاضر داروهای سنتی به عنوان یک جایگزین در درمان دیابت قندی محبوب هستند. با این حال ، مکانیسم عمل در کاهش قند خون در بیشتر دستور العمل های مردمی هنوز تأیید نشده است. در این مطالعه ، ۳۷ گیاه دارویی انتخاب شده از دو دستور العمل ضد دیابتی عامیانه تایلندی (دستور العمل Mor-Phon و دستور العمل بیمارستان وانگ-نم-ین ، تایلند) برای مکانیسم های ضد دیابتی بالقوه خود از طریق α- گلوکوزیداز و α-amylase بررسی شد. فعالیتهای بازدارنده بیشترین فعالیت مهاری α-گلوکوزیداز در عصاره اتانولی سالینا کیننسیس ، ویتکس گلاباتا ، Senna siamea ، Terminalia catappa ، و Phyllanthus amarus مشاهده شد و بالاترین فعالیت مهاری آلفا آمیلاز در عصاره اتانولی T. catappa ، V. مشاهده شد. glabrata ، P. amarus ، S. chinensis و S. siamea. پوست ساقه V. گلاباتا به عنوان گیاهان فعال زیستی ترین مشخص شد و بنابراین با استفاده از کسری با هدایت سنجش ایزوله شده به دست آمد تا شش ترکیب شناخته شده ، لوپول (۱) ، β-amyrin (2) ، α-amyrin (3) ، betulin ( 4) ، اسید بتولینیک (۵) ، و اسکوپلتین (۶). فعالیتهای مهاری α-گلوکوزیداز و α-amylase از این ترکیبات جدا شده مورد آزمایش قرار گرفت. بیشترین فعالیت مهاری α-گلوکوزییداز و α-amylase توسط لوپول (۱) (IC50 7.4 میکرومولار) و β-amyrin (2) (IC50 32.33 میکرومولار) مشاهده شد. با این حال ، ترکیبات ۳ – ۵ همچنین مهار خوبی در هر دو آنزیم هضم نشان داد.