در این فصل با هدف نشان دادن استراتژی های مختلف به خواننده استراتژی های مختلف انجام شده در کالاهای مختلف باغبانی برای القای ویژگی های مطلوب از جمله کاهش تعداد کالاهای فاسد شده ، میوه هایی با زمان طولانی تر در کیفیت مطلوب و تأثیرات مثبتی در تغذیه بر سبزیجات و میوه ها وجود دارد. اگرچه تلاش های مختلف برای بهبود کالاهای باغی کاملاً موفق نبود ، اما می توان پیش بینی کرد که از میوه و سبزیجات برای تحویل چندین ماده مغذی و ترکیبات سلامت برای مصرف کننده استفاده شود. علاوه بر این ، ایجاد کالاهایی با ماندگاری طولانی مدت به احتمال زیاد ضررهای پس از برداشت را کاهش می دهد. توسعه کالاهای باغی با خصوصیات غذایی بهتر و در کنار کاهش تلفات پس از برداشت باعث بهبود تغذیه انسان می شود.