فرهنگ ایمنی مواد غذایی ممکن است محیط مناسبی را برای کنترل و مدیریت کافی مواد غذایی ایجاد کند ، و تخلفات مربوط به تنظیم ایمنی مواد غذایی را کاهش دهد ، به ویژه موارد مرتبط با شیوع بیماری ناشی از غذا این مطالعه با هدف ارزیابی تفاوت بین عناصر فرهنگ ایمنی مواد غذایی در خدمات غذایی با کم خطر یا پرخطر برای بیماریهای ناشی از غذا انجام شد. این مطالعه با ۶۳ مدیر و ۳۳۳ گیرنده غذا از ۳۲ سرویس غذایی واقع در کلانشهر کامپیناس ، ایالت سائوپائولو ، برزیل انجام شد. عناصر زیر در فرهنگ ایمنی مواد غذایی (با توجه به مسیرهای فنی-مدیریتی و انسانی) مورد بررسی قرار گرفت: سیستم های مدیریت ، سبک و فرآیند. رهبری؛ تعهد سازمانی؛ جو ایمنی مواد غذایی (ارتباطات ؛ تعهد به خود ؛ مدیریت و پشتیبانی همکاران ؛ حمایت از محیط زیست ؛ قضاوت در مورد خطر ؛ باورهای هنجاری و فشار کار). و درک خطر در مسیر فنی و مدیریتی ، رستوران ها به عنوان رستوران های کم خطر یا پرخطر از نظر بیماری غذایی طبقه بندی می شوند. برای ارزیابی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی ، از یک چک لیست معتبر استفاده شد. در مسیر انسان ، تجزیه و تحلیل آب و هوا ایمنی مواد غذایی با ارزیابی پنج عنصر اعمال شده به طور انحصاری برای مواد غذایی انجام شد. در اکثر جنبه های مربوط به تنظیم ایمنی مواد غذایی و ساختار بدنی ، رستوران های پرخطر درصد بالاتری از تخلف را نشان می دهند. رهبری و دانش مدیران رستورانهای کم خطر در مقایسه با مدیران رستوران های پرخطر سطح بالاتری را نشان می دهد و این نشان می دهد که در گروه اول مدیران به عنوان واسطه گر اعمال ایمن عمل می کنند. فروشندگان مواد غذایی از رستوران های کم خطر در مقایسه با دستگیرندگان مواد غذایی از رستوران های پرخطر امتیاز بیشتری در دانش ایمنی مواد غذایی ، تعهد سازمانی و وضعیت ایمنی مواد غذایی نشان دادند در رستوران هایی که ریسک کمتری برای بیماری های ناشی از مواد غذایی دارند ، عناصر فرهنگ ایمنی مواد غذایی بهتر ارزیابی شد ، که نشان دهنده نقض کمتر مقررات ایمنی مواد غذایی است. در این رستوران ها ، آب و هوای مداوم ایمنی مواد غذایی در مسیر فنی و مدیریتی درک می شد. این نتیجه نشان می دهد که کمتر نقض قوانین ایمنی مواد غذایی ، به ویژه موارد مرتبط با بیماری ناشی از غذای پرخطر ، نتیجه مثبتی از بهبود FS- فرهنگ بود. به این معنا ، می توان با اعمال ، تکامل و بلوغ مفاهیم فرهنگ FS در رستوران های برزیل ، امنیت غذایی را بهبود بخشید.
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
ضروریات تحقق سال رونق تولید
ماه اردیبهشت تبدیل خلاقیت ها و ایده های شما دانشجویان و کارآفرینان به نوآوری و محصولات تولیدی با شعار با ارائه ایده های خلاق و نوآور در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی دست در دست هم برای استقلال هر چه بیشتر کشورمان بکوشیم
شرکت کوروش صنعت هخامنش آماده دریافت ایده های خلاق شما در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی و مطالعه در این زمینه توسط کارشناسان در منوی مربوط به خدمات کارآفرینان و تولیدکنندگان
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.