هدف از این مقاله شناسایی عواملی است که بر خروجی تحقیقات حسابداری تأثیر می گذارد در یکی از مناطق در حال توسعه جهان ، Anglophone Sub-Sahara Africa (Anglophone SSA). این مقاله با اتخاذ چارچوب نظریه نهادی ، از یک فرایند تحقیق متوالی شامل پرسشنامه اصلی و مصاحبه های نیمه ساختار یافته استفاده می کند. چهار سؤال تحقیق برای دستیابی به اهداف تحقیق ایجاد شده است. نتایج تحقیق کم منطقه توسط تعدادی از عوامل فردی ، دپارتمانی و یا دانشگاه ، کشور و بین المللی توضیح داده شده است. از این میان ، به نظر می رسد عوامل دپارتمانی و / یا دانشگاه بیشترین تأثیر را دارند. این مطالعه همچنین نشان داد که عواملی که ستون نظارتی (اجباری) را تقویت می کنند در دانشگاه های این منطقه ضعیف تر هستند ، در حالی که عواملی که ستون های هنجاری و فرهنگی-شناختی را تشکیل می دهند که تمایل به ارتقاء تدریس دارند قوی تر هستند. بنابراین ، فشار نهادی ناشی از عواملی که عناصر هنجاری و فرهنگی- شناختی را تشکیل می دهند ، رفتار دانشگاهی حسابداری را که در دانشگاههای آنگلوفون SSA مستقر است ، بیان می کند. یعنی فعالیت های پژوهشی دانشگاهیان حسابداری در منطقه از فشارهای قوی تر ، هنجاری و فرهنگی – شناختی محروم می شوند و با فشار نظارتی ناکافی مجازات می شوند.
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
ضروریات تحقق سال رونق تولید
ماه اردیبهشت تبدیل خلاقیت ها و ایده های شما دانشجویان و کارآفرینان به نوآوری و محصولات تولیدی با شعار با ارائه ایده های خلاق و نوآور در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی دست در دست هم برای استقلال هر چه بیشتر کشورمان بکوشیم
شرکت کوروش صنعت هخامنش آماده دریافت ایده های خلاق شما در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی و مطالعه در این زمینه توسط کارشناسان در منوی مربوط به خدمات کارآفرینان و تولیدکنندگان
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.