شستشوی مناسب یک وسیله ساده و مقرون به صرفه برای کاهش خطر انتقال بیماری ناشی از غذا است. میزان رعایت پایین اغلب در بین نگهدارندگان مواد غذایی مشاهده می شود ، و طیف گسترده ای از مداخلات سعی در افزایش انطباق ، غالباً با موفقیت اندک دارند. ترویج تغییر رفتار پایدار دشوار است ، و مدلهای نظری مانند نردبان مداخله ای که توسط شورای Nuffield در مورد عملکرد بیوتیک ایجاد شده است به عنوان پارادایم های مفیدی برای کمک به راهنمایی و پیشبرد تغییر رفتار است.
در حالی که نردبان مداخله برای رسیدگی به مواردی مانند بیماری عفونی ، چاقی و مصرف مواد مخدر ایجاد شده است ، در مورد صنایع غذایی با توجه به ترویج شیوه های ایمنی مواد غذایی مانند شستشوی دست ، کاربرد دارد. هدف از این بررسی گسترش در نردبان مداخله و توصیف کاربرد آن در صنایع غذایی است. ما معتقدیم که نردبان مداخله می تواند به عنوان الگویی برای بهره مندی از ذینفعان صنعت مواد غذایی از طریق ارائه راهکارهایی برای ارتقاء رعایت شستشوی دست ، عمل کند. ما مدل اصلی را اصلاح کرده ایم تا سطوح مختلف آزادی کارکنان را شامل شود که ممکن است بسته به شرایط مناسب ترین استراتژی را تحت تأثیر قرار دهد. محدودیت های هر استراتژی نیز در نظر گرفته شده است ، و دستورالعمل های تحقیق آینده برای کمک به راهنمایی و گسترش دانش دانش استراتژی های تغییر رفتار ایمنی مواد غذایی در نظر گرفته شده است.