تغذیه زیر استاندارد یکی از عوامل مهم پیشرو در بسیاری از بیماریهای غیر واگیر است و باعث می شود سالانه ۱۱ میلیون مرگ ناشی از رژیم غذایی در سرتاسر جهان رخ دهد. مهاجران و پناهندگان به زبان عربی (ASIR) به دلیل عوامل اجتماعی – فرهنگی و اقتصادی-زیست محیطی در معرض خطر تغذیه ضعیف هستند. ما این ادبیات را مورد بررسی قرار دادیم تا تأثیر ادکلن را در شیوه های رژیم غذایی ASIR بررسی کرده و موانع در مقابل تسهیل کنندگان برای تغذیه سالم در بین آنها را بررسی کنیم. پنج پایگاه داده الکترونیکی (PsycINFO ، Medline ، Anthropology Plus ، Embase و Sociology Database) بصورت سیستماتیک جستجو شدند. فقط مقالات انگلیسی از آمریکای شمالی (ایالات متحده و کانادا) ، اروپا ، استرالیا و نیوزلند گنجانده شده است. بیست و چهار مطالعه برای ترکیب شواهد انجام شد. آمریکای شمالی در تحقیقات تغذیه ای ASIR از نظر اروپایی قابل ملاحظه ای است ، در حالی که استرالیا و نیوزیلند فاقد این نوع تحقیقات هستند. تجمع در یک سبک زندگی غربی با تغییرات مثبت و منفی در رژیم غذایی ASIR ، با افزایش مصرف میوه و سبزیجات همراه بود ، اما همچنین افزایش قابل توجهی در مصرف غذاهای کم مواد مغذی و پر انرژی وجود دارد. موانع شخصی برای تغذیه سالم مربوط به عدم آگاهی در مورد تغذیه و مسائل مربوط به زبان ، در حالی که بهبود آموزش تغذیه یک تسهیل کننده قوی بود. ترجیحات کودکان و تجویزهای مربوط به رژیمهای غذایی مذهبی موانع اساسی اجتماعی و فرهنگی برای خوردن مغذی بود ، در حالی که در دسترس بودن و دسترسی به فروشگاههای مواد غذایی قومی یک تسهیل کننده قدرتمند بود. در آمریکای شمالی ، اما نه اروپا ، عدم توانایی غذاهای سالم و عدم برچسب زدن مواد غذایی اصلاح شده از نظر ژنتیکی موانعی برای خوردن مواد مغذی بود. تحقیقات متشکل از جامعه و روشهای مختلط در مورد رژیم غذایی ، مواد غذایی و امنیت (در) امنیت در میان ASIR برای طراحی برنامه های مداخلات رژیم غذایی مؤثر ، از نظر فرهنگی مورد نیاز است. جوامع غربی نیاز به ایجاد تغییرات اساسی در سیاست های غذایی و حمایت مالی از برنامه های مترقی دارند تا از دسترسی عادلانه به مواد مغذی ، فرهنگی مناسب برای ASIR و سایر گروه های اقلیت مشابه اطمینان حاصل شود.