مطالعات محدودی در مورد ترکیب شیمیایی روغنهای اساسی و فعالیتهای آنها در برابر باکتریها و قارچ های فساد میوه موجود است. در این مطالعه ، ترکیب شیمیایی روغنهای اساسی از گیاهان دارویی یعنی Acorus calamus ، Allium sativum ، Mucuna pruriens و Sesamum indum L خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی آنتی باکتریایی را در برابر میکروبهای فسادی میوه مورد بررسی قرار داد. تجزیه و تحلیل طیف سنجی کروماتوگرافی گازی با استفاده از گاز ، وجود متابولیت های اصلی یعنی هیدروکسی آمیلن (۹۸٫۲۶٪) ، ۱،۲،۴ – trimethoxy-5-1-propenyl (93.07٪) ، اسید دودکانوئیک ، ۱،۲،۳ پروپانتریل استر را تأیید کرد. ) و ۲-diisoprofylphosphinnoethane (67.97) از گیاهان مورد مطالعه. حداقل غلظت مهارکنندههای اسانس در برابر باکتریها از ۳/۲ .۳ ۳/۱۱ to 4/6 ± ۴/۶ میکروگرم بر میلی لیتر و قارچ ها به ترتیب بین ۰٫۴ ۱/۱ to 4/2 μ ۲۹۲ میکروگرم بر میلی لیتر بود. از بین اسانس ، آلیوم ساتیوم فعالیت ضد باکتریایی معنی داری با حداقل حداقل غلظت مهار کننده و حداقل غلظت ضد باکتری (۳/۲ ۱۱ ۱۱/۱۱ میکروگرم بر میلی لیتر و ۲۴ ۲۴ ۲۴ میکروگرم بر میلی لیتر) نشان داد ، در حالی که روغن سدیم نشانگر کمترین فعالیت را با حداقل غلظت مهاری بالا و حداقل نشان داد. مقادیر غلظت ضد باکتری (۹/۱۱ ۴ ۴۶۰ میکروگرم بر میلی لیتر و ۸/۱۲ ۹ ۹۴۰ میکروگرم بر میلی لیتر). جالب توجه است ، Allium sativum بالاترین فعالیت ضد قارچی را در برابر Penicillium notatum ثبت کرد و همچنین رشد سایر گونه های قارچی آزمایش شده مانند ، Aspergillus niger ، Aspergillus flavus و Rhizopus microsporus را مهار کرد. در بین تمام اسانسهای آزمایش شده ، در ترکیب آنتی بیوتیکهای مورد بررسی ، روغنهای اساسی از گیاه Allium sativum فعالیت هم افزایی بسیار خوبی را در برابر هفت از نه میکروب فاسد کننده نشان دادند. تجزیه و تحلیل واریانس دو طرفه نشان داد که به دلیل اثر روغنهای ضروری ، میکروارگانیسم های بیماری زا کاهش یافته است (۰۵ / ۰P <). علاوه بر این ، اسانس گیاه Allium sativum به طور قابل توجهی رشد Aspertillus flavus و Aspergillus niger را در میوه آلو کاهش داد. نتایج نشان داد که استفاده از روغن ضروری از گیاه Allium sativum counter Aspergillus flavus رشد کرده و از زوال میوه آلو جلوگیری می کند.