هدر رفتن غذا یک مشکل اجتماعی ، زیست محیطی و مالی است که در کل زنجیره تأمین مواد غذایی اتفاق می افتد. بنابراین ، جلوگیری از هدر رفتن مواد غذایی یک هدف اساسی در جهت توسعه پایدار است. مصرف کنندگان ، به عنوان یک ذینفع بسیار فعال زنجیره تأمین مواد غذایی ، از طریق تعدد رفتارها بطور مستقیم و غیرمستقیم بر تولید زباله های مواد غذایی تأثیر می گذارند. در این فصل ویژگی های رفتار مصرف کننده با هدف پیشگیری از تولید پسماند مواد غذایی بررسی شده است.
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
ضروریات تحقق سال رونق تولید
ماه اردیبهشت تبدیل خلاقیت ها و ایده های شما دانشجویان و کارآفرینان به نوآوری و محصولات تولیدی با شعار با ارائه ایده های خلاق و نوآور در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی دست در دست هم برای استقلال هر چه بیشتر کشورمان بکوشیم
شرکت کوروش صنعت هخامنش آماده دریافت ایده های خلاق شما در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی و مطالعه در این زمینه توسط کارشناسان در منوی مربوط به خدمات کارآفرینان و تولیدکنندگان
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.