در این مقاله به بررسی ادبیات مربوط به مطالعات مصرف کنندگان در زمینه خدمات غذایی ، یک منطقه تحت نمایندگی از نظر مقالات بررسی می پردازیم. این سازمان در چهار بخش ، بحث در مورد کار پیمایشی ، مطالعات تجربی و تحقیقات مربوط به اقتصاد و جغرافیا و تحقیقات جامعه شناختی و مردم شناسی سازماندهی شده است. بسیاری از این مقالات خارج از مجلات معمول مدیریت مهمان نوازی منتشر شده اند. این بررسی به بررسی دامنه این تحقیق می پردازد ، زمینه های مشترک بودن در درون آن و همچنین شکافها و نقاط ضعف موجود در بدنه دانش در مورد رفتار مصرف کننده در صنعت خدمات غذایی را مشخص می کند.
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
ضروریات تحقق سال رونق تولید
ماه اردیبهشت تبدیل خلاقیت ها و ایده های شما دانشجویان و کارآفرینان به نوآوری و محصولات تولیدی با شعار با ارائه ایده های خلاق و نوآور در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی دست در دست هم برای استقلال هر چه بیشتر کشورمان بکوشیم
شرکت کوروش صنعت هخامنش آماده دریافت ایده های خلاق شما در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی و مطالعه در این زمینه توسط کارشناسان در منوی مربوط به خدمات کارآفرینان و تولیدکنندگان
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.