ر صنعت تجارت زراعی مطمئناً یک بخش بسیار جالب برای تجزیه و تحلیل است. هدف خاص این کار ارزیابی کارآیی آب و بهره وری اقتصادی آب برای شراب ایتالیایی با Appellation of Origin (AO) است. این ارزیابی می تواند یک ابزار مدیریتی بالقوه برای بهبود عملکرد تولید از منظر یکپارچه تری باشد و روند جدید بازار را دنبال کند. این تحقیق مربوط به ایتالیا ، اولین تولید کننده در سراسر جهان است ، و داده های موجود از شراب AO ، که در سطح جهان دارای ویژگی های خاصی هستند ، به طور کامل با قلمرو و پیشینه آن در ارتباط است. نتایج نشان می دهد پنج شراب AO بالا و پایین از نظر میزان استفاده از آب زراعی و بهره‌وری آب اقتصادی و روند آنها در طی دوره ۲۰۱۱–۲۰۱۵ ، براساس نرخ تغییر میانگین سالانه. نتایج این تحقیق برای بخش شراب مرتبط است زیرا می توانند تصمیم گیرندگان را در زمینه انتخاب انواع انگور در زمینه پایداری خرد و کلان در استفاده از منابع آب راهنمایی کنند.