در مطالعه حاضر ، ما اسیدهای چرب (FA) سه گونه از گیاهان دارویی از بحرین ، Asphodelus tenuifolius ، Aizoon canariense و اسپینوس Emex را به عنوان منبع جدیدی از اسیدهای مهم چرب ضروری شناسایی کردیم. اسیدهای چرب استخراج شده از گونه های گیاهی به عنوان عناصر محبوب در محصولات دارویی و آرایشی محسوب می شوند. ترکیب اسید چرب در بین گونه های مورد بررسی متفاوت بود. اسید لوریک اسید (۱۲: ۰) مهمترین اسید چرب اشباع شده در کلیه گونه های مورد مطالعه (۱۴۶٫۴-۱۷۶٫۷ میلی گرم در گرم وزن خشک) بود ، در حالی که α-linolenic (18: 3n3) (105.0-196.3 میلی گرم در گرم وزن خشک) و اسیدهای چرب اشباع نشده عمده اسیدهای چرب اشباع نشده (۳: ۳n3) اسیدهای (۳: ۳n3) 203 / 183.6 میلی گرم در گرم وزن گرم) بودند. اسیدهای چرب امگا ۳ اشباع نشده در همه گیاهان مورد مطالعه (۸/۱۶۸/۸۸ میلی گرم در گرم وزن خشک) که بخاطر نقش آنها در پیشگیری از بیماری عروق کرونر قلب شناخته شده اند. اسید چرب γ- لینولنیک اسید (۱۸: ۳n6 ، GLA) تنها در A. canariense به مقدار قابل ملاحظه ای در برگهای گیاه (۶/۶ mg 93/0 میلی گرم در گرم وزن خشک) مشاهده شد ، در حالی که اسید تراریونیک (۴: ۱۸: ۱۸) مشاهده شد. از نظر کل گونه ها ، در مقایسه با A. tenuifolius (8/0 10. 7/10 میلی گرم در گرم وزن گرم) و در E. خشک بطور معنی داری (۰۵ / ۰p <) بالاتر از گونه A. canariense (3.9 mg 3.9 میلی گرم در گرم وزنی در گرم وزن خشک) و E. spinosus (6/11٪) بود. 1.8 میلی گرم در گرم وزن گرم). کمترین نسبت امگا 6 به امگا 3 در E. spinosus (83/0) یافت شد ، در حالی که بیشترین نسبت در A. canariense (2.22) مشاهده شد. بنابراین ، A. canariense می تواند به عنوان منبع جدید امیدوار کننده ای از GLA در نظر گرفته شود که می تواند در معالجه بسیاری از بیماری ها و یا کاربردهای آرایشی مفید باشد.