صنعت لبنیات ۹ تا ۱۴٪ از محصول ناخالص توسعه کشاورزی آفریقای شرقی را تشکیل می دهد. به دلیل کمبود امکانات خنک کننده شیر ، لبنیات در مناطقی که دسترسی به برق شبکه قابل اطمینان ندارند با مشکل کمبود شیر و دسترسی محدود به بازارهای رسمی روبرو هستند و این امر باعث محدودیت درآمد و سطح زندگی آنها می شود. در این مقاله به بررسی قابلیت های اقتصادی تعدادی از تنظیمات سیستم های خنک کننده شیر بر پایه خورشیدی ، باد ، زیست توده و بیوگاز که در خدمت یک جامعه در تانزانیا هستند ، می پردازیم. عوامل خطر اصلی که بیشترین تأثیر را روی زنده بودن سیستم دارند شناسایی شده و رویکرد تصادفی ، با استفاده از یک شبیه سازی مونت کارلو برای تعیین عملکرد اقتصادی تنظیم ریسک از پروژه به کار می رود. نتایج نشان می دهد که سیستم های مبتنی بر بیوگاز مناسب ترین گزینه را دارند ، با نرخ بازگشت داخلی در حدود ۲۵٪ ، ارزش فعلی خالص حدود ۹۰۰۰ دلار و افزایش پیش بینی شده در درآمد ماهانه کشاورزان حداقل ۷۸٪. با وجود عوامل خطر خاص ، سیستم خنک کننده ۳۰۰ لیتری احتمال ۸۲٪ از ارزش فعلی خالص مثبت را داشت. با این حال ، ظرفیت خنک کننده سیستم بزرگتر احتمال قابل توجهی از ضرر مالی را دارد. در نتیجه ، استراتژی های کاهش ریسک طراحی شده برای افزایش احتمال موفقیت اقتصادی ارائه شده است.
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
ضروریات تحقق سال رونق تولید
ماه اردیبهشت تبدیل خلاقیت ها و ایده های شما دانشجویان و کارآفرینان به نوآوری و محصولات تولیدی با شعار با ارائه ایده های خلاق و نوآور در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی دست در دست هم برای استقلال هر چه بیشتر کشورمان بکوشیم
شرکت کوروش صنعت هخامنش آماده دریافت ایده های خلاق شما در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی و مطالعه در این زمینه توسط کارشناسان در منوی مربوط به خدمات کارآفرینان و تولیدکنندگان
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.