در این مقاله بقای مشاغل موجود در ۱۱،۵۵۸ شرکت خرد ، خرد و متوسط ​​(MSME) بین سالهای ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۵ در بخش هتلداری اسپانیا مورد بررسی قرار گرفته است. با استفاده از مدلهای خطر ، هدف شناسایی تفاوتهای تعیین کننده بقا در اندازه شرکتها و تعیین کمیت اهمیت محیط در بحران اقتصادی اخیر است. نتایج حاکی از وجود اختلافات است. محیط اصلیترین عامل تأثیرگذار بر بقای MSME به ویژه در هتل های میکرو است. با توجه به ویژگی های هتل ، شواهد نشان می دهد که عملکرد تأثیر بیشتری در بقا در هتل های متوسط ​​نسبت به هتل های خرد و کوچک دارد.