نقش سیستمهای بسته بندی در کاهش ضایعات مواد غذایی به ندرت در مطالعات ارزیابی چرخه زندگی (LCA) مدل می شود. این بدان معناست که یک فرمت سیستم بسته بندی با تأثیر محیطی کمتر که باعث ضایعات زیاد مواد غذایی می شود ، ممکن است جایگزین بهتری نسبت به یک سیستم بسته بندی با تأثیر محیطی بالاتر باشد که باعث کاهش ضایعات مواد غذایی می شود. این می تواند متناقض با هدف استفاده از LCA برای کاهش تأثیرات زیست محیطی کلی باشد ، زیرا به طور کلی مواد غذایی تأثیر زیست محیطی بالاتری نسبت به سیستم بسته بندی دارند. در این مقاله ویژگی های بسته بندی که ممکن است روی ضایعات مواد غذایی تأثیر بگذارد ، برجسته می شود و از طریق شش سناریوی بسته بندی نشان می دهد که چگونه می توان تأثیر محیط زیست برای واحد کاربردی “غذای خورده” را هنگام ورود مواد زائد مواد غذایی محاسبه کرد. نتایج نشان می دهد که عملکرد “پرهیز از اتلاف مواد غذایی” یک مسئله مهم بسته بندی است. ارتباط بین طراحی بسته بندی و زباله های مواد غذایی باید توسط ذینفعان مربوطه از جمله: تولید کنندگان مواد غذایی ، تولید کنندگان ، صاحبان برند ، خرده فروشان و مصرف کنندگان و همچنین در آیین نامه بسته بندی مورد تأیید و تأیید باشد. برای کشف کامل پتانسیل سیستم های بسته بندی برای کاهش تأثیر کلی آنها بر روی محیط زیست ، باید از پسماندهای مواد غذایی استفاده شود.
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
ضروریات تحقق سال رونق تولید
ماه اردیبهشت تبدیل خلاقیت ها و ایده های شما دانشجویان و کارآفرینان به نوآوری و محصولات تولیدی با شعار با ارائه ایده های خلاق و نوآور در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی دست در دست هم برای استقلال هر چه بیشتر کشورمان بکوشیم
شرکت کوروش صنعت هخامنش آماده دریافت ایده های خلاق شما در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی و مطالعه در این زمینه توسط کارشناسان در منوی مربوط به خدمات کارآفرینان و تولیدکنندگان
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.