علاقه به جهانگردی معده در سالهای اخیر به طور پیوسته در حال افزایش است. با این حال ، هیچ مطالعه ای در مورد تأثیر رستوران ها در گردشگری معده پیدا نشده است. مرور ادبیات وقتی از نقش و اهمیت رستوران ها در توسعه گردشگری معده استفاده می شود ، از غفلت بالایی برخوردار بود. هدف از پژوهش حاضر ، نشان دادن تأثیر رستورانها در توسعه گردشگری معده است. این مطالعه با توجه به اولین مطالعه تحلیلی در مورد تأثیر رستورانها در توسعه گردشگری معده از اهمیت بسیاری برخوردار است. این مطالعه با ارزش اصلی خود ، با هدف ایجاد تلاش برای ایجاد نقشه راه و افزایش مزیت رقابتی برای رستورانگردان در توسعه گردشگری gastronomic و همچنین کمک به آنها در جهت دستیابی به حداکثر توسعه گردشگری gastronomic ، در توریسم gastronomic مشارکت دارد. در راستای هدف خود از مشارکت در ادبیات گردشگری gastronomic با یک تحقیق اصلی ، این تحقیق شامل یک پرسشنامه اجرا شده در رستوران ها و مراکز معدنی با مجوزهای مربوط به عملکرد گردشگری از وزارت گردشگری است. دادههای به دست آمده از تحلیل روایی ، تحلیل عاملی و رگرسیونی انجام شد.
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
ضروریات تحقق سال رونق تولید
ماه اردیبهشت تبدیل خلاقیت ها و ایده های شما دانشجویان و کارآفرینان به نوآوری و محصولات تولیدی با شعار با ارائه ایده های خلاق و نوآور در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی دست در دست هم برای استقلال هر چه بیشتر کشورمان بکوشیم
شرکت کوروش صنعت هخامنش آماده دریافت ایده های خلاق شما در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی و مطالعه در این زمینه توسط کارشناسان در منوی مربوط به خدمات کارآفرینان و تولیدکنندگان
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.