اشتراک وعده غذایی با دوستان ، خانواده یا همکاران محل کار مشترکی است [۱]. با توجه به اینکه غذا خوردن زیاد در یک بستر اجتماعی اتفاق می افتد ، مهم است که بدانیم چگونه و چرا ، کسی که با آن غذا می خوریم ، بر آنچه می خوریم تأثیر می گذارد. ما از چندین دهه تحقیق می دانیم که افراد دیگر از طرق مختلفی بر میزان جذب و انتخاب مواد غذایی ما تأثیر می گذارند [۲]. اگر با کسی که مقدار زیادی غذا می خورد ، غذا بخوریم ، احتمالاً اگر تنها غذا بخوریم ، چیزی را که می خورند مدل می کنیم و بیشتر از آنچه می خوریم ، الگوی می کنیم [۳]. ما همچنین به احتمال زیاد اگر در یک گروه غذا بخوریم و به تنهایی غذا بخوریم ، مقدار زیادی می خوریم. چنین “تسهیل اجتماعی” از خوردن غذا با شواهدی از خاطرات غذایی ، مطالعات مشاهده ای و تجربی به خوبی مستند شده است. از طرف دیگر ، اگر فکر کنیم که خوردن مقدار کمی ، احساس اجتماعی مطلوب ایجاد می کند ، ممکن است کمتر از حد معمول غذا بخوریم [۵]. یکی از دلایلی که دیگران چنین تأثیراتی در خوردن ما دارند این است که آنها یک راهنما یا هنجار برای رفتار مناسب ارائه می دهند [۶]. اخیراً تعدادی از مطالعات منتشر شده است که به درک ما در مورد شرایطی که تحت آن هنجارهای اجتماعی بر میزان جذب و مکانیسمهای اساسی تأثیر می گذارد ، کمک کرده است. همچنین به رابطه بین هنجارهای اجتماعی ، الگوهای غذایی و چاقی توجه شده است. هدف از این بررسی ، برجسته سازی تحولات در این مناطق و ارزیابی پتانسیل هنجارهای اجتماعی است که باید در ارتقاء تغذیه سالم مورد استفاده قرار گیرد.
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
ضروریات تحقق سال رونق تولید
ماه اردیبهشت تبدیل خلاقیت ها و ایده های شما دانشجویان و کارآفرینان به نوآوری و محصولات تولیدی با شعار با ارائه ایده های خلاق و نوآور در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی دست در دست هم برای استقلال هر چه بیشتر کشورمان بکوشیم
شرکت کوروش صنعت هخامنش آماده دریافت ایده های خلاق شما در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی و مطالعه در این زمینه توسط کارشناسان در منوی مربوط به خدمات کارآفرینان و تولیدکنندگان
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.