اشتراک وعده غذایی با دوستان ، خانواده یا همکاران محل کار مشترکی است [۱]. با توجه به اینکه غذا خوردن زیاد در یک بستر اجتماعی اتفاق می افتد ، مهم است که بدانیم چگونه و چرا ، کسی که با آن غذا می خوریم ، بر آنچه می خوریم تأثیر می گذارد. ما از چندین دهه تحقیق می دانیم که افراد دیگر از طرق مختلفی بر میزان جذب و انتخاب مواد غذایی ما تأثیر می گذارند [۲]. اگر با کسی که مقدار زیادی غذا می خورد ، غذا بخوریم ، احتمالاً اگر تنها غذا بخوریم ، چیزی را که می خورند مدل می کنیم و بیشتر از آنچه می خوریم ، الگوی می کنیم [۳]. ما همچنین به احتمال زیاد اگر در یک گروه غذا بخوریم و به تنهایی غذا بخوریم ، مقدار زیادی می خوریم. چنین “تسهیل اجتماعی” از خوردن غذا با شواهدی از خاطرات غذایی ، مطالعات مشاهده ای و تجربی به خوبی مستند شده است. از طرف دیگر ، اگر فکر کنیم که خوردن مقدار کمی ، احساس اجتماعی مطلوب ایجاد می کند ، ممکن است کمتر از حد معمول غذا بخوریم [۵]. یکی از دلایلی که دیگران چنین تأثیراتی در خوردن ما دارند این است که آنها یک راهنما یا هنجار برای رفتار مناسب ارائه می دهند [۶]. اخیراً تعدادی از مطالعات منتشر شده است که به درک ما در مورد شرایطی که تحت آن هنجارهای اجتماعی بر میزان جذب و مکانیسمهای اساسی تأثیر می گذارد ، کمک کرده است. همچنین به رابطه بین هنجارهای اجتماعی ، الگوهای غذایی و چاقی توجه شده است. هدف از این بررسی ، برجسته سازی تحولات در این مناطق و ارزیابی پتانسیل هنجارهای اجتماعی است که باید در ارتقاء تغذیه سالم مورد استفاده قرار گیرد.