تجزیه و تحلیل فنی و اقتصادی به منظور ارزیابی فرایند ارزشگذاری زباله مواد غذایی و آشامیدنی (F&B) برای تولید شربت قند از طریق کارخانه یکپارچه مزرعه انجام شد. یک مدل فرآیند جامع با ظرفیت ۱۰ تن متریک (MT) ساعت of 1 پسماند مواد غذایی و ۱ MT MT MT 1 از زباله های نوشیدنی تهیه شده است. سه سناریو با انواع مختلفی از شربت قند به عنوان محصولات اصلی پیشنهاد شد: سناریو I) شربت فروکتوز ، سناریو II) شربت فروکتوز بالا -۴۲ ، و سناریو III) شربت غنی از گلوکز. تعادل انبوه بازده تبدیل ۰٫۲۴ MT شربت شکر در هر MT زباله F&B را نشان داد ، در حالی که لیپیدها (۰٫۰۷ تن در MT زباله های F&B) و خوراک حشرات (۰٫۴۴ MT در MT از ضایعات F & B) محصولاتی بودند که برای سایر موارد استفاده می شدند فرآیندهای زیستی صنعتی. با ایجاد سود خالص (۱ − ۲۶ میلیون دلار آمریکا در سال ۱ year) و ارزش فعلی خالص مثبت فعلی (۹۲-۲۹۴ میلیون دلار) تمام سناریوها از نظر اقتصادی پایدار بوده اند. همراه با هزینه های خالص تولید (۴۴۳-۶۶۵ دلار MT-1 دلار آمریکا) ، شربت های شکر حاصل از زباله های F&B حداقل قیمت فروش نسبتاً پایین با قیمت ۱۵۷-۷۴۷ دلار MT-1 با نرخ ۵٪ تخفیف دارند. سرانجام ، آنالیز حساسیت انجام شد که نشان داد قیمت شربت شکر بیشترین تعیین کننده سودآوری آنها است. این مطالعه یک پایه فنی و اقتصادی قابل توجهی را برای کارخانه زیستی زباله های F&B ارائه می دهد ، که برای صنایع غذایی و آشامیدنی تظاهرات موفقی را اتخاذ می کند که این فرایندهای بیوتکنولوژیکی را در همان اندازه بوته به کار می گیرند.