هدف از مطالعه است
جوامع پاستورالیستی مانند ماسایی بسیار وابسته به غذاها و داروهای سنتی هستند. این تحقیق با هدف شناسایی غذاهای سنتی و / یا گیاهان دارویی جامعه ایلکیسونکو معزی ساکن کنیا انجام شد.

مواد و روش ها
دانش اتنوبوتانیک از گیاهان سنتی مورد استفاده به عنوان غذا و داروی انسانی و دامپزشکی با استفاده از پرسشنامه های ساختاری و نیمه ساختار یافته از طریق مصاحبه های چهره به چهره آگاهان کلیدی بدست آمد.

نتایج
در مجموع ۳۰ گونه از ۲۱ خانواده و ۲۵ جنس توسط ۴۸ پاسخ دهندگان به عنوان غذا و / یا دارو استفاده شده است. شایع ترین جنس Fabaceae بود. اشکال رشدی شامل درخت (۴۷٪) ، درختچه (۳۳٪) و گیاه (۲۰٪) بود. گیاهانی که معمولاً توسط پاسخ دهندگان ذکر می شد Salvadora persica (85٪) ، Grewia villosa (52٪) ، Ximenia americana (52٪) ، Albizia anthelmintica (50٪) ، Acacia robusta (46٪) و Acacia nilotica (42٪) بودند. ریشه / ریشه رایج ترین قسمت گیاه (۳۵٪) و پس از آن پوست ساقه / ساقه (۳۰٪) ، میوه (۱۵٪) ، برگ (۱۱٪) و کل گیاه (۹٪) بود. بیماریهای شایع درمان شده شامل درد معده ، یبوست ، درد پشت ، درد مفاصل ، دردهای بدن و عفونت های مقاربتی بودند. از این گیاهان همچنین به عنوان تونیک ، هضم کننده و ترمیم کننده استفاده می شد.

نتیجه
بدیهی بود که طب سنتی سیستم درمانی بهداشتی ارجح برای جامعه ایلکیسونکو ماسایی بود. مستندسازی و استفاده از این دانش در تولید محصولات جدیدی که می تواند باعث بهبود تغذیه و مراقبت های بهداشتی در جوامع روستایی شود ، بسیار مهم است.