ادبیات پایداری بهعنوان نمادی از مبارزات آزادیخواهانه و وطنپرستانه در کشورهای تحت سلطه استکبار، جایگاه ویژهای دارد. این ادبیات در کشورهای مختلف به صورت گوناگونی نمود پیداکرده ازجمله در کشورهای با تمدن طولانی و تحت سلطه استکبار نیز خود را نشان داده است. این مسئله در ایران معاصر، تحولات سیاسی و اجتماعی و نیز انقلاب مشروطه در شعر فارسی را بستر مضامین جدیدی ساخت. این مضامین و افکار جدید در همان قالبهای پیشین جلوهگر شدهاند اما با برانگیختن احساسات مردم بهویژه قشر کارگر نوع تازه از شعر پدید آوردهاند. در دوران مختلف تاریخی ایران و مصر دو کشوری که با وجود تمدن بسیار طولانی تحت سلطه استکبار در قرن ۱۹ و ۲۰ قرارگرفته بودند و شاعرانی در خود پرورش دادهاند. در این میان دو شاعر فرخی یزدی از ایران و فاروق جویده از مصر را موردمطالعه قرار داده ایم. این تحقیق بر آن است که افکار و سبک شعر این دو شاعر و مطالب بهروز جامعه آن زمان را در دو کشور ایران و مصر مورد تحول و بررسی قرار دهد روش انجام این تحقیق باهدف نظری و بهصورت کتابخانهای و تحلیلی صورت گرفته است. نتایج تحقیق نشان میدهد هر دو شاعر در کشورهای خود و مقتضیات زمان خویش تحت سلطه استکبار به سمت رمانتیسم جامعهگرا تمایل داشتهاند فرخی یزدی به مسائل روز جامعه در شعرهای خود پرداخته و فاروق جویده علاوه بر کشور مصر به آزادی فلسطین، لبنان و کلیه کشورهای تحت سلطه استکبار در عصر خود پرداخته و واژههای آزادی، کارگر، وطن، ملیگرایی و توجه بهحقوق زنان در اشعار هر دو شاعر به فراوان دیده میشود.
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
ضروریات تحقق سال رونق تولید
ماه اردیبهشت تبدیل خلاقیت ها و ایده های شما دانشجویان و کارآفرینان به نوآوری و محصولات تولیدی با شعار با ارائه ایده های خلاق و نوآور در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی دست در دست هم برای استقلال هر چه بیشتر کشورمان بکوشیم
شرکت کوروش صنعت هخامنش آماده دریافت ایده های خلاق شما در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی و مطالعه در این زمینه توسط کارشناسان در منوی مربوط به خدمات کارآفرینان و تولیدکنندگان
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.