هدف از این مطالعه ، تحلیل نگرش سازندگان نسبت به ساخت و بازیافت زباله های زباله در هند است. چارچوب مفهومی با استفاده از تئوری رفتار برنامه ریزی شده (مزایای درک شده ، هزینه های درک شده ، نگرش ، هنجارهای ذهنی و کنترل رفتاری درک شده) ، فشارهای نهادی (نظارتی ، هنجاری و تقلید) و آگاهی از محیط زیست به قصد رفتاری سازندگان در جهت ساخت و بازیافت زباله های تخریب پیشنهاد شده است. . داده های تجربی با ۲۶۰ پاسخ از سازندگان مختلف بخش ساخت و ساز در دو شهر بزرگ هند از طریق مدل سازی معادلات ساختاری مبتنی بر حداقل مربعات جزئی مورد بررسی قرار گرفت. یافته ها حاکی از آن است که قصد رفتاری به سمت ساخت و بازیافت زباله های تخریب ، عمدتاً با انگیزه های شخصی (مزایای درک شده ، هزینه های درک شده ، نگرش و کنترل رفتاری درک شده) ، فشارهای نظارتی و آگاهی محیطی انجام می شود. این تحقیق برای سیاست گذاران ، مؤسسات نظارتی ، صنعت و آکادمی هایی که مطالعه و یا مدیریت زباله های ساختمانی و تخریب و بازیافت را انجام می دهند ، مرتبط است.
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
ضروریات تحقق سال رونق تولید
ماه اردیبهشت تبدیل خلاقیت ها و ایده های شما دانشجویان و کارآفرینان به نوآوری و محصولات تولیدی با شعار با ارائه ایده های خلاق و نوآور در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی دست در دست هم برای استقلال هر چه بیشتر کشورمان بکوشیم
شرکت کوروش صنعت هخامنش آماده دریافت ایده های خلاق شما در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی و مطالعه در این زمینه توسط کارشناسان در منوی مربوط به خدمات کارآفرینان و تولیدکنندگان
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.