امکان سنجی پس از پردازش ، یکپارچگی ساختار داخلی و خارجی طراحی شده محصولات چاپی سه بعدی را مورد مطالعه قرار می دهد. در این مطالعه اثر چگالی تزریق (۵۰٪ ، ۷۵٪ ، ۱۰۰٪) و محتوای چربی (۰ ، ۱ ، ۲ ، ۳ لایه چربی در یک ساختار) بر تغییرات بدنی پس از پردازش و بافت کامپوزیت بدون چربی گوشت مورد بررسی قرار گرفت. محصولات لایه ای ۳D چاپ شده با گوشت پخته شده. داده ها از نمونه های خام و پخته شده برای تعیین میزان از بین رفتن پخت و پز ، انقباض ، حفظ رطوبت ، احتباس چربی ، سختی ، جویدن و انسجام جمع آوری شد. اشیاء پرینت سه بعدی با موفقیت پخته شدند و ساختارهای داخلی و خارجی را حفظ کردند. تراکم پرکن به تناسب (P <0.05) به حفظ رطوبت ، سختی و جویدنی ، و برعکس (P <.05) به کوچک شدن و انسجام کمک کرده است ، بدون هیچ گونه تأثیر در حفظ چربی. در حالی که ، محتوای چربی به طور متناسب (P <0.05) به از دست دادن پخت و پز ، انقباض ، و انسجام ، و به طور معکوس (P <0.05) به حفظ چربی و رطوبت ، سختی و جویدنی تاثیر گذار است. اثر متقابل هر دو متغیر مستقل تأثیر معنی داری (05 / 0P <) بر همه پاسخ ها به جز حفظ چربی نشان داد.