امکان سنجی پس از پردازش ، یکپارچگی ساختار داخلی و خارجی طراحی شده محصولات چاپی سه بعدی را مورد مطالعه قرار می دهد. در این مطالعه اثر چگالی تزریق (۵۰٪ ، ۷۵٪ ، ۱۰۰٪) و محتوای چربی (۰ ، ۱ ، ۲ ، ۳ لایه چربی در یک ساختار) بر تغییرات بدنی پس از پردازش و بافت کامپوزیت بدون چربی گوشت مورد بررسی قرار گرفت. محصولات لایه ای ۳D چاپ شده با گوشت پخته شده. داده ها از نمونه های خام و پخته شده برای تعیین میزان از بین رفتن پخت و پز ، انقباض ، حفظ رطوبت ، احتباس چربی ، سختی ، جویدن و انسجام جمع آوری شد. اشیاء پرینت سه بعدی با موفقیت پخته شدند و ساختارهای داخلی و خارجی را حفظ کردند. تراکم پرکن به تناسب (P <0.05) به حفظ رطوبت ، سختی و جویدنی ، و برعکس (P <.05) به کوچک شدن و انسجام کمک کرده است ، بدون هیچ گونه تأثیر در حفظ چربی. در حالی که ، محتوای چربی به طور متناسب (P <0.05) به از دست دادن پخت و پز ، انقباض ، و انسجام ، و به طور معکوس (P <0.05) به حفظ چربی و رطوبت ، سختی و جویدنی تاثیر گذار است. اثر متقابل هر دو متغیر مستقل تأثیر معنی داری (05 / 0P <) بر همه پاسخ ها به جز حفظ چربی نشان داد.
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
ضروریات تحقق سال رونق تولید
ماه اردیبهشت تبدیل خلاقیت ها و ایده های شما دانشجویان و کارآفرینان به نوآوری و محصولات تولیدی با شعار با ارائه ایده های خلاق و نوآور در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی دست در دست هم برای استقلال هر چه بیشتر کشورمان بکوشیم
شرکت کوروش صنعت هخامنش آماده دریافت ایده های خلاق شما در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی و مطالعه در این زمینه توسط کارشناسان در منوی مربوط به خدمات کارآفرینان و تولیدکنندگان
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.