دما به عنوان شاخص واکنش حیوانات به محرکهای خارجی استفاده می شود و بنابراین می تواند به عنوان یک شاخص یا رفاه حیوانات و کیفیت گوشت مورد استفاده قرار گیرد. کنترل از راه دور دما می تواند با استفاده از ترموگرافی مادون قرمز (IRT) در مزرعه مبدا قبل از اعزام حیوانات به کشتار انجام شود. رابطه بین دمای گاو اندازه گیری شده با استفاده از IRT در مزرعه و شاخص های بالقوه استرس و کیفیت گوشت در ۴۸۱ گاو در ۲ آزمایش ، یکی با حمل و نقل دریایی و دیگری با حمل و نقل زمینی بررسی شد. اندازه گیریهای مزرعه شامل IRT و ارزیابی رفتاری خلق و خو و همچنین سنجش شاخص های فیزیولوژیکی استرس و صفات لاشه بعد از مرگ. ارتباط معنی داری بین IRT و pH گوشت ، رنگ گوشت ، کراتین کیناز ، گلوکز ، اسیدهای چرب غیر استری ، منیزیم و خلق و خوی مشاهده شد (P <0.05). به گفته این ، این همبستگی ها در هر دو آزمایش ماندگار نبودند. یافته های فعلی نشان می دهد که IRT در مزرعه می تواند پتانسیل کمک به تشخیص رفاه حیوانات به خطر بیافتد و کیفیت گوشت را پیش بینی کند.