دو روش به راحتی انجام شده – یک تزریق متوالی (SIA) و دیگری تزریق مرحله به مرحله (SWIA) – بر اساس استخراج بر روی خط با کمک سونوگرافی با واسطه سورفاکتانت و به دنبال آن تعیین اسپکتروفتومتری کل آنتراکنینون ها در گیاهان دارویی ارائه شده است. نمونه های پودری حاوی Frangula alnus (قشر) و Rubia tinctorum (ریشه و ریزوم) در پایین یک محفظه استخراج متصل به منیفولد اتوماتیک قرار گرفتند. سپس محفظه داخل حمام اولتراسونیک غوطه ور شد و محلول Triton X-100 به عنوان محیط استخراج در دمای ۷۵ درجه سانتیگراد و تحت سونوگرافی استفاده شد. عصاره برای تشخیص اسپکتروفتومتری در طول موج ۴۳۵ نانومتر به صورت آنلاین ارسال شد و محتوای آنتراکینون ها با استفاده از آلیزارین به عنوان استاندارد کالیبراسیون مورد بررسی قرار گرفت. دامنه های خطی تا ۰٫۰۵ و ۰٫۲ گرم L-1 از Alizarin بود ، و حد تشخیص ، به عنوان ۳ ثانیه از یک آزمایش خالی (۱۰ نفر) محاسبه می شود ، ۰٫۵۵ میلی گرم L-1 برای SIA و ۴ میلی گرم L – به ترتیب ۱ برای SWIA. انحراف استاندارد نسبی ، که از طریق ده اندازه گیری تکرار از نمونه های واقعی ارزیابی شده است ، در محدوده ۱٫۱-۴٫۶ for برای هر دو روش توسعه یافته متفاوت است. روشهای پیشنهادی مطابق روشهای مرجع اعتبار سنجی شدند. فرکانس نمونه برداری ۱۲ ساعت ۱ برای SIA و ۶ ساعت ۱ برای SWIA بود.
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
ضروریات تحقق سال رونق تولید
ماه اردیبهشت تبدیل خلاقیت ها و ایده های شما دانشجویان و کارآفرینان به نوآوری و محصولات تولیدی با شعار با ارائه ایده های خلاق و نوآور در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی دست در دست هم برای استقلال هر چه بیشتر کشورمان بکوشیم
شرکت کوروش صنعت هخامنش آماده دریافت ایده های خلاق شما در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی و مطالعه در این زمینه توسط کارشناسان در منوی مربوط به خدمات کارآفرینان و تولیدکنندگان
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.