روابط انسان و حیوان نقش عمده ای در رفاه حیوانات ، تولید و ایمنی کار کشاورزان دارد. با این حال ، آزمایش های کمی در مزرعه با گاو گوشت گاو انجام شده است تا رابطه انسان و حیوان را ارزیابی کند. این مطالعه اکتشافی در مورد مزارع گاو گوشتی با هدف بررسی روابط بین عملکرد کشاورزان (مدیریت گله) ، نگرش به حیوانات و نحوه برخورد و واکنش حیوانات به انسان است. این مطالعه بر روی ۲۰ مزرعه گاو گوشت گاو فرانسوی با طیف وسیعی از اندازه (منطقه زراعی مورد استفاده ، منطقه مرتع دایمی و تعداد گاو) انجام شد. یک مصاحبه نیمه ساختار یافته برای درک شیوه های مربوط به روابط انسان و حیوان ، پرسشنامه ارزیابی نگرش کشاورزان نسبت به حیوانات و نحوه برخورد حیوانات و آزمایش رفتاری از واکنش حیوانات به انسان (یک آزمایش اجتناب) انجام شد. از مدل مختلط خطی تعمیم یافته برای تحلیل روابط بین داده ها استفاده شد. خصوصیات اندازه مزرعه به پاسخ ترس حیوان مربوط نبود. کشاورزان که کمبود وقت برای رسیدگی به گاوهایشان را گزارش می کردند ، کمتر مورد نظارت قرار می گرفتند (۰۵/۰> p). گاوهایشان در طی آزمایش اجتناب از فاصله دورتر از انسان ناآشنا نگه داشته شدند (۰۱ / ۰P <). فاصله اجتناب نیز برای گاوهایی که از کشاورزان گزارش شده عدم برقراری تماس جسمی با گاوها در هنگام نظارت بر آنها و همچنین شامل رفتار به عنوان معیار ژنتیکی برای انتخاب ، بزرگتر نبوده است. برقراری تماس جسمی با گاوها در هنگام نظارت ، نظارت مکرر ، و از جمله رفتار در انتخاب ژنتیک ، به عنوان سه "روش رابطه" شناخته شده است (به عنوان مثال ، کاری که کشاورزان عمداً برای کاهش پاسخ های ترس و بهبود روابط انسان و حیوان انجام می دهند). این مطالعه اکتشافی توانست ارتباط معناداری بین عملکردهای گزارش شده کشاورزان و واکنشهای رفتاری حیوانات نشان دهد.